Öne Çıkanlar acun ılıcalı Kayserispor Beşiktaş Rishko Beauty london Kozmetolog london Rishko ÖNAY ALPAGO Britanyada Jön Türk Jön Türk Devrimi Seda Mete WHO

Bu haber kez okundu.

Londra'da yılın babası Tevfik Zekai seçildi

İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Limasollular Derneği UK yılın babasını düzenledikleri etkinlikte seçti. Babalar günü kutlamasında ilk konuşmayı yapan dernek başkanı Başkan Arife Retvan, Babalarımızın sığınacak bir liman ve güç alacağımız tek kişilerin olduğunu vurguladı. Retvan, babalar gününün ve babalarımızın hayatımızdaki değerini vurguladıktan sonra Yılın Babasının özgeçmişi okundu.


 Yılın Babası ödülüne layık görülen Tevfik Zekai Beye Başkan Arife Retvan tarafından ödülü ve hediyesi takdim edildi. 


Anlamlı bir baba şiiriyle Hatice Arıoğlu herkesin duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.Yılın Babası Tevfik Beyin belleklerde yer eden enfes oyunu ile Dillirga havası neşenin dozunu artırdı. Asbaşkan Ülkü Demirel’in yaş günü kutlanıp gelen konuklar ve Yönetim Kurulu üyelerinin babaları ile ilgili anıları güne damga vuran anlatımlar oldu. 


Neşeli sohbetli şarkılı ve nüktelerle süslü bir babalar gününü kutlamanın huzuru hep birlikte yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.