Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

Manchester’da Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yılına muhteşem kutlama

AVRUPA AJANSI (AVA) MANCHESTER-Kuzey Batı İngiltere Türk Toplum Derneği (NWTCA), Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yılı için 29 Ekim cumartesi akşamı Manchester’da muhteşem bir balo düzenledi. Tarihi Midland Otel’de gerçekleşen Cumhuriyet Balosuna Manchester Başkonsolosu Seyfi Onur Sayın ve değerli eşi Flor Sayın da katıldı. Gecede Başkonsolos ve Dernek başkanı Kürşat Uysal günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptılar.  İngiltere'nin en büyük Türk topluluklarından biri olan Kuzey Batı İngiltere Türk Toplum Derneği (NWTCA), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği baloda ünlü sanatçı Sibel Tüzün orkestrası ile birlikte misafirlere bir müzik ziyafeti sundu.  Akşam 8’de başlayan etkinlikte konuklar, Ünsal-Dilek Sarıkır çiftinden harika bir tango gösterisi, Filiz Özüm ve NWTCA halk oyunları ekibinden ise geleneksel bir Karadeniz oyunu izleme şansına erişti. Baloya katılan seçkin konuklar gece ile ilgili görüşlerini paylaşırken, dernek yönetim kurulunu kusursuz organizasyonları icin tebrik ettiler ve Cumhuriyet’imizin 99. yılını böyle bir arada kutlayabildikleri için yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ilettiler. Yönetim kurulu üyeleri Selda Şan Ridley, Mustafa Cebeci, Sefer Kara, Emrah Mansuroğlu ve Gülçin Bulut tüm misafirlerin memnun ayrılması ve Cumhuriyeti’mizi hakkıyla kutlayabilmekten gurur duyduklarını belirttiler.  Balonun sonunda yapılan çekilişte, birbirinden değerli hediyeler sahiplerini buldu. Dernek başkanı Kürşat Uysal; yönetim kurulu adına, tüm sponsorlara teşekkürlerini iletti.


Gülçin Bulut, Selda Şan Ridley, Sefer Kara, Kürşat Uysal, Emrah Mansuroğlu, Mustafa Cebeci 

Kürşat Uysal, Mustafa Cebeci, Selda Şan Ridley, Gülçin Bulut, Sefer Kara

Sibel Tüzün 

Sefer Kara, Kürşat Uysal, Flor Sayın, Başkonsolos Seyfi Onur Sayın, Gülçin Bulut, Filiz Özüm 

Başkonsolos Seyfi Onur Sayın 

Şebnem Ata, Neriman Mutlu, Filiz Özüm, Esra Sevimli Larrakoetxea 

Ünsal Sarıkır, Dilek Sarıkır 

Kuzey Batı İngiltere Türk Toplum Derneği Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yılı için Manchester’da muhteşem bir balo düzenledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.