Öne Çıkanlar londra Hac Fulham KPSS sınav giriş yeri Hailey Baldwin acun ılıcalı ingiltere Alp Ercosman Londrada konser Mehmet Koççat

Bu haber kez okundu.

Tottenham Park Mezarlığı yeni yönetimiyle hizmetinizde

Avrupa Ajansı (AVA) Avrupa Gazete-Veysel Poyraz Çadır/ÖZEL HABER-Tottenham Türk Mezarlığı olarak bilinen Tottenham Park Cemetery artık toplumumuzun yönetimine geçti. Mezarlık 1912'de kuruldu ve o zamandan beri Tottenham bölgesinde hizmet veriyor. Hem yerel hem de merkezi hükümetin mezarın işletilme ve ihmal edilme şekliyle ilgili endişelerini geçmişte dile getirmesi sonucunda harekete geçen bir grup işadamı Tottenham Park Cemetery’i satın alarak toplumumuzun hizmete sundu. Tottenham Park Cemetery Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Savaş ile son durumu görüştük. 

Tottenham Park Cemetery Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Savaş ile Avrupa Ajansı (AVA) Avrupa Gazete adına Veysel Poyraz Çadır görüştü. 


Ersin Savaş şunları söyledi: 

“Toplumumuz için aldığımız bu sorumlulukla milletimizin desteği ve yeni bir sistemle mezarlığı toplumuza yakışacak, ölülerimize saygı duyulacak duruma getirmek istiyoruz. Bu süreçte mezarlığı sadece yeni yönetimimizle değil halkımızın destekleriyle hep beraber çalışıp saygı duyulacak hale getirmek istiyoruz. Hiç çekinmeden destekleriniz ve şikayetleriniz için ofisimize başvurabilirsiniz.”


Tottenham Park Cemetery Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Savaş’tan çağrı


Tottenham Park Cemetery Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Savaş sözlerine şöyle devam etti: “Mezarlığın temizliği ve düzeni için çalışmalara başladık. Burada yatan sevdiklerinizin mezarlarının bakımı ve temizliği için biz buradayız. Kırık dökük mezarların sahiplerine çağrı yapıyoruz. Lütfen size ait olan mezarların bakımlarını yapınız veya bizimle görüşünüz. Mezarlığın içinde kilise vardı. Bu kiliseyi ibadethaneye çeviriceğiz. Mezarlığın güzelleşmesini isteyen aileler var olduğu gibi sosyal medya üzerindende mezarlığa karşı olumsuz yazanlarda var. Herkese çağrı yapıyoruz. Bu mezarlığın kanun kuralları var. Bu kurallara uymamız gerekiyor. Her mezarlığın bir ölçüsü var. Herkesin bu ölçüye uyması lazım. Bu çok önemli."

Ersin Savaş: "Yaşlı teyzeler amcalar ve ziyarete gelen aileler için güvenli yollar açmaya çalışıyoruz. Kısaca aileler mezarlarına sahip çıksın. Herkes yardımcı ve anlayışlı olsun. Birlik olalım bu mezarlığı toplumumuza yakışacak duruma getirelim. Ölülerimize saygı için biz varız dedik ve bu zor görevi aldık. Herkesi mezarlığımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Gelen ailelerin güzel bir şekilde mezarları ziyaret etmeleri için çalışıyoruz. Şimdiden teşekkürler”

VIDEO

Ersin Savaş: "Halkımızın destekleriyle hep beraber çalışıp saygı duyulacak bir mezarlık haline getirmek istiyoruz"


Ayrıntılı bilgi için 
Ofis: 020 8807 3124 Office Mobile: 07498 201225 - 07456380001

Adres: Dodsley PI, Montagu Rd, London N9 OHU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.