Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Sosyal Güvenlik ve Askerliğe el attı

Avrupa Ajansı (AVA) ÖZEL- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çeşitli temaslarda bulunan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı ile TTFF heyetinden Londralıları ilgilendiren KKTC Sosyal güvenlik ve Askerlik atağı geldi. Önce Güvenlik Kuvvetleri Komutanı sonrasında KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını ziyaret ettiler. Diğer ziyaretler devam ediyor.

Tuğgeneral Tevfik Algan

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) heyetini 20 Ağustos 2019 salı günü kabul etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı’ya TTFF heyetinden Başkan yardımcısı Osman Ercen, ile Mehmet Nasifoğulları ve Nafiya Horozoğlu eşlik etti.

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı

Serdar Sarı Avrupa Gazetesine şunları söyledi: “Bugün Kıbrıs Kıbrıs güvenlik kuvvetleri komutanımız sayın Teyfik Algan beyi ziyaret ettik. Daha önce de kendisi ile görüşmüştük, tanışmıştık ve gençlerimizi götürmüştük. Bugün tekrar ziyaret ettik ve komutanımız çok memnun kaldı. Londra’da yaşayan gençlerimizin askerlik sorunlarıyla ilgili bize çok yardımcı oldu. Hatta istediğimiz zaman İngiltere’ye heyet gönderip ailelerle görüşeklerini ifade etti. Ordu Milli Takımı ile TTFF takımızın maç yapmasını uygun gördü. Bizlere gerçekten çok faydalı ve olumlu dakikalar yaşattı. Öğrendiğimize göre dün terfi olan komutanımıza yeni görevinde ayrıca başarılar dileriz. Türk ordusu ve Mehmetçiğimizin önü açık olsun.”

Serdar Sarı’dan Bakana ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Serdar Sarı başkanlığındaki Londra Türk Futbol Federasyonu temsilcilerini 21 Ağustos 2019 çarşamba günü kabul etti. Serdar Sarı ziyarette yaptığı konuşmada, Sucuoğlu'na yurtdışında yaşayan Kıbrıslı Türklere gösterdiği hassasiyet ve verdiği değer için teşekkür etti; yurtdışındaki Kıbrıslı Türklerin sosyal güvenlik hakları ilgili bilgilendirilmesi amacıyla KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sucuoğlu'nu Londra'ya davet etti.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sucuoğlu

İngiltere’de yaşayan Kıbrıs Türk toplumuna sosyal güvenlik haklarıyla ilgili aydınlatıcı bilgi vermeye hazır olduklarını dile getiren bakan Sucuoğlu, İngiltere, Avusturalya, Kanada başta olmak üzere dünyanın farkı ülkelerinde yaşayan Kıbrıslı Türk yurttaşlarımızla her koşulda birlikteliğimiz devam ediyor''dedi. Sucuoğlu, yurtdışında yaşayan Kıbrıslı Türkler’in sıkıntılarının aşılması konusunda Bakanlık olarak her türlü desteğe hazır olduklarını da vurguladı.

 

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu heyetini kabul etti.

 

KKTC Bakanı Faiz Sucuoğlu, Serdar Sarı başkanlığındaki Londra Türk Futbol Federasyonu temsilcilerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.