Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Türkiye Siyaset Gündemi Uğur Dündar ile Halk Arenası Londra’daydı

AVRUPA AJANSI )AVA) LONDRA - Türkiye Siyaset Gündemi Uğur Dündar ile Halk Arenası Londra’daydı Cumhuriyet Halk Partisi CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve Uğur Dündar, Londra Edmonton‘da CHP İngiltere Birliği ve Başkan Kazım Gül öncülüğünde Londra Halkıyla buluştu. Kalabalık bir katılımın gözelendiği toplantıda hep bir ağızdan herşey güzel olacak denildi. 

Ünlü gazeteci Uğur Dündar :

“Yurtsever, cumhuriyet sevdalısı Katısıksız ATATÜRKÇÜ bir gazeteci olarak bizden niçin korkuluğunu inanın anlayabilmiş değilim. Biz bu ülkenin Türkiye’nin sevdalısıyız. Herşey Türkiye için...Yaşasın Türkiye yaşasın demokrasi yaşasın Cumhuriyet...” Uğur Dündar’ın İngiltere’ye son sözü : “Herşey daha güzel olacak” oldu.

Gazeteci yazar CHP Milletvekili Atila Sertel: 

“Belediyeler CHP’ye geçince savurganlık dönemi bitti, tasarruf dönemi başladı. Bizim CHP’liler seçim öncesi soruyorlardı? Nereden geliyordu bu değirmenin suyu soranlar için şunu söylüyorum; “Değirmenleri İstanbul Büyükşehir belediyesi içinde kurmuşlar. Suyunu ise halk yerine ranta yandaşlarına akıtmışlar. “

CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül: Kazim Gul

“Biz CHP İngiltere olarak yolsuzluğu savurganlığa dur diyeceğiz, izin vermeyeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.