Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax

Bu haber kez okundu.

YSK Başkanı 'Seçimle ilgili tüm önlemleri alıyoruz'

Güven partilere sandıklara tam olarak görevlilerini göndermelerini istedi. Güven şunları kaydetti; “Sandıkta görevlendirecekleri üyelerini göndersinler kendilerine eğitim verelim, sandıkların tamamına temsilcilerini üyelerini göndersinler, müşahitlerini göndersinler bunları göndermeden, Türkiye’de seçim başlamadan seçim sonuçları üzerinden algı oluşturmanın anlamı yok. Seçimler güvenli. Mükerrer seçmen yok, sahte seçmen yok, sahte oy pusulası kullanıldı diye bir iddia yok. Bütün bunlar yokken daha seçim başlamadan seçim güvenliği üzerinde tartışma yaratmak çok doğru değil, biz her türlü tedbirleri alıyoruz.
PARTİLERE ÇAĞRI YAPTI
Siyasi partilere çok görev düşüyor. Bazı partiler tamamına yakınına üye gönderiyorlar bazıları eksik gönderiyorlar. Benim temennim isteğim tüm siyasi partilerimizin tüm sandıklarımıza temsilci göndermeleridir. Böyle olduğu taktirde hiçbir şey olmaz. Zaten olduğu yok da, vatandaşımızın gönlü biraz daha rahat olur. Bir daha söylüyorum biz halk eğitimlerde siyasi partilerin sandıkta görevlendireceği üyelere daha önceki seçimlerde verdiğimiz gibi yine sertifikalı eğitim vereceğiz. Ne kadar bilinçli sandık üyesi olursa sonuçlar o kadar sağlıklı olur hatasız olur.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.