Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind

Bu haber kez okundu.

Yunanistan'dan tutuklu FETÖ'cüler için flaş karar

4 askerin daha tahliye edilmesi ile serbest kalan FETÖ'cü asker sayısı 8'e yükseldi. Konu hakkında Yunan makamlarınca herhangi bir açıklama yapılmazken, darbeci askerlerden birinin avukatı olan Omiros Zelios, “Son müvekkilim de geçen hafta tahliye edildi. 8 askerin hepsi gizli tutulan bir yerde kalmaktalar” dedi.
Daha önce darbecilerden Süleyman Özkaynakçı'ya iltica hakkı tanınmıştı. Özkaynakçı gerekli belgeleri aldıktan sonra mülteci olarak serbest dolaşabilecek. Yunanistan Danıştayı’nın Özkaynakçı için verdiği iltica hakkından yakın zamanda diğer FETÖ'cülerin de yararlanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.