Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Zeynel Akdoğan, İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkan Adayı

AVRUPA GAZETE/LONDRA-Avrupa’nın en büyük Cemevi olan İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin genel kurulu yaklaşırken başkan adayları ve yönetime talip olanlar ortaya çıkıyor. 26 ocak 2020 Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan 23.Dönem İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin genel kurulunda yeni yönetim seçimi yapılacak.

Zeynel Akdoğan ekibiyle seçime hazır

2019 yılı yönetim kurulunda da yer alan Zeynel Akdoğan, Ocak ayı sonu yapılacak seçimde adaylara arasına adını yazdırdı. Cemevi başka adayı Zeynel Akdoğan ve yönetim kurulu ekibi geçen Salı akşamı İAKM ve Cemevi Binasında basın toplantısı yaptı. Zeynel Akdoğan basın toplantısında başkan adaylığını açıkladı ve ekibini tanıttı. Hüseyin Keskin, Bektaş Murat, Ayşe İşeri, Dilek Gerçek, Sevgi Sarıtaş, Süleyman Topal, gibi Cemevi eski yönetimlerinde bulunmuş tecrübeli isimleri ekibine alan Akdoğan seçimlere iddialı giriyor.

Zeynel Akdoğan

Cemevi’nde 2019 yılı 22.Dönem yönetim kurulunda da yer alan Zeynel Akdoğan Ankara Gazi Üniversitesi bitirerek 1988'den sonra İngiltere'ye Lisansüstü eğitimi görmek için geldi. Birçok işten sonra şu anda son 15 yıldır emlakçılık sektöründe Hawkes emlak ofisi çalıştırıyor.

İAKM-Cemevi başkan adayı Zeynel Akdoğan’ın 23. dönem yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor:

Hüseyin Keskin, Rıza Kulak, Kazım Yıldırım, Hüseyin Kaplan, Murat Bektaş, Sevgi Sarıtaş, Eylem Yürük, Dilber İmrek, Dilek Gerçek, Dilber Temiz, Ali Arslan, Eda Özdemir, Filiz Koç, Süleyman Topal, Seda Al, Naciye Gümüş, Mustafa Tatar, İbrahim Has, Uğur Boran, Ali Arslan, Güler Yirik, Saniye Uyan ve Turan Yücebağ.

Zeynel Akdoğan Ankara Gazi Üniversitesi bitirerek 1988'den sonra İngiltere'ye Lisansüstü eğitimi görmek için geldi. son 15 yıldır emlakçılık sektöründe Hawkes emlak ofisini çalıştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.