Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Athpa Sağlık Semineri

Çocuk yetiştirmek en keyifli, en zor ve en hassas konudur hepimiz için. 

Özellikle yurtdışında yaşayan aileler olarak daha da çok zorlanırız. İki kültür arasında sıkışan çocuklarımızın bir yandan yaşadığımız yere uyum sağlamasını isterken, diğer yandan kendi kültürümüzden de uzaklaşmamasını isteriz.

Sağlıklı, mutlu ve özgüveni yüksek çocuklar yetistirmek tüm anne babaların ortak isteğidir. 

Ancak son yıllarda tüm dünyada ve İngiltere’de artan çocuk ve genç intiharları ve farklı farklı guruplara duyulan eğilimler aileleri endişeye düsürdü. Kimlik mücadelesi içinde kaybolan çocukları sık sık duymaya başladık çevremizde. 

Okul ve sosyal yaşamda onları bekleyen tehlikelerden nasıl korunuruz ve nasıl yanlarında olup onlara yardımcı olabiliriz gibi bir çok soru var tüm anne babalarda. Öyle hassas bir dengedirki bazen iyi niyetli bir davranış kötü sonuçlar doğurabilir.

İşte tam da bu sebeple Athpa uzman doktarları ile bir seminer düzenledi. Türk’lerin en yoğun yaşadığı bölge olan Enfield da yapılacak olan seminer ücretsiz ve herkes davetli.

Sizde çocuğunuzun geleceği için uzmanların öneminin faydalı olacağını düşünüyorsanız, bu semineri kaçırmayın. 

12 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00 – 17.00 arasında yapılacak olan seminer Enfield Dugdale Konferans Salonu’nda yapılacak

Adres: Thomas Hardy House, London Rd, Enfield, Middlesex EN2 6DS

Tel: 020 8807 6680

15.00: Dr. Müge Herrewegh, Açılış Konuşması

15.30: Dr. Esra Cağlar, Çocuk ve Ergen Psikiyatristi

16.00: Dr. Nurdan Özyılmaz, Çocuk Hastalıkları Uzmanı

16.30: Panel (soru ve cevaplar)

Bu ücretsiz seminere herkes davetlidir!

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.