Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Doğtaş Exclusive Londra'da Üçüncü Mağazasını Açtı

İngiltere distibütörlüğünü Açıl Group şirketinin üstlendiği, mobilya sektöründe lider marka olma yolunda hızla ilerleyen Doğtaş Exclusive’in görkemli mağaza açılış törenine katılım ve ilgi bir hayli yüksekti. Özel bir organizasyonla kurdele kesimi gerçekleştirilen ve hizmete açılan Doğtaş Exclusive Dalston mağazasının açılışı; Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, Hackney Bölge Belediye Sözcüsü Michael Desmond, Hackney Belediye Meclis Uyesi Jonathan McShane, Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Doganlar Holding, Dogtas  ve Kelebek Yonetim Kurulu Baskani ve Ceo’su Davut Dogan, Dogtas Exclusive Dis Ticaret Direktoru Erol Cetinkaya, Açıl Group CEO’su Şükrü Açıl, Açıl Group Direktörü Veyis Açıl, Belediye Meclis Üyeleri, Doğtaş Exclusive yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış Programı

1.20 p.m: Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, Hackney Bölge Belediye Sözcüsü Michael Desmond, Hackney Belediye Meclis Uyesi Jonathan McShane, Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Doganlar Holding, Dogtas  ve Kelebek Yonetim Kurulu Baskani ve Ceo’su Davut Dogan, Dogtas Exclusive Dis Ticaret Direktoru Erol Cetinkaya, Açıl Group CEO’su Şükrü Açıl, Açıl Group Direktörü Veyis Açıl tarafindan kurdele kesimi.

1.30: Kokteyl ve mini konser

Dalston mağazasının açılışında yer alan Yönetim Kurulu Baskani Davut Doğan: “İngiltere'nin en başarılı Turk şirketi seçildik. Doğtaş Exclusive olarak  Ingiltere mobilya pazarında başarılı bir şekilde yer alıyoruz. Londra’da üçüncü bir mağaza açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sektördeki öncü yaklaşımımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarla başarımızı devam ettirmek istiyoruz’ dedi. 

Açılışa Özel Fırsatlar ‘Eskiyi Getir Yeniyi Götür’ 

Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği birarada bulabileceğiniz mağazada oturma grubundan yatak odalarına, yemek odası ve çocuk odalarına kadar pek çok tasarım harikası ürüne ulaşabilmeniz mümkün.Müşteri memnuyetinin en onemli prensibi olduğunu ifade eden marka, ürün ve servislerindeki sürekli yenilikçi anlayışıyla ve dinamik ekibiyle şimdi de Dalston’da hizmette. Doğtaş Exclusive Dalston’da açılışa özel ‘Eskiyi Getir Yeniyi Götür’ fırsatı  kapsamında, kapınızdan alınan eski koltuklar £400’a sayılıyor, yepyeni koltuk takımları 48 aya varan faizsiz taksitli, ücretsiz kurulum ve teslimli imkanlarla veriliyor. Üstelik ödemelerinizi 2014 sonbaharına ertelemeniz de mümkün. Dogtas Exclusive, magazalarinda oldugu gibi, furnitureroad.co.uk sitesinde de urunlerini tuketicinin begenisine sunuyor ve alisveris yapabilme imkani sagliyor.

Bilgi icin, 0208 829 12 50 www.furnitureroad.co.uk

Doğtaş Exclusive açılış saatleri:

Pazartesi- Cumartesi: 10a.m – 7p.m

Pazar: 10a.m – 6p.m

Adresler: 

Dalston Showroom; 37-47 Stoke Newington Road N16 8BJ

Haringey Showroom; 677 Green Lanes N8 0QY

Edmonton Showroom; 31 The Concourse Edmonton Green Shopping Centre N9 0TY 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.