Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Türk Dünyası Kadın Gazeteciler Birliği Kuruluyor

 Teşkil edilen divan heyeti tarafından bir gündem maddesi oluşturularak oylamaya sunuldu. Oybirliğiyle kabul edilen gündemin tüm maddeleri sırayla görüşülerek, oylama yapılmıştır. Toplantı sonucunda oy birliğiyle aşağıdaki kararlar alınmıştır:

Merkezi Türkiye’de olmak üzere “Türk Dünyası Gazeteciler Derneği” kurulması,

Dernek kuruluşu öncesi konuyla ilgili il, ilçe ve ülke borunda çalışmalar yapılması,

Derneğin yapacağı tüm çalışmaları yürütmek üzere 9 kişilik müteşebbis heyeti kurulmuştur.

Zirveye katılanlar arasında geçici ülke ve il temsilciler seçilmiştir.

Dernek adı altında, 2 farklı facebook grubu kurulmasına bir grubun sadece müteşebbis heyet üyelerine açık, istişare amaçlı, kapalı toplantı grubu olmasına, diğer hesabın ise herkese açık, demek adına tüm paylaşımların yapılacağı açık grup olmasına.

Derneğin amacı şöyle belirlenmiştir:

 

Türk Dünyasında faaliyet gösteren tüm (gazeteci, muhabir, televizyon) medya mensubu çalışan kadınların sorunların tespiti ve çözümü ile ilgilenmek, ortak bir iletişim kanalı kurmak, gazeteciler orası tecrübe paylaşımı yapmak, Türk Dünyası oluşturan konularda gündem oluşturmak.

Seçilen isimler görevlerin layıkıyla yerine getirmediğinde, görevleri otomatik düşerek yerine yeni isimler atanacaktır.

 

Oy Birliği ile Kabul edilmiştir.

 

 TDH Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.