Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Sanat Sergisine sanatçılar davet edildi

AVRUPA GAZETE/AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-T.C Londra Başkonsolosluğu ve Londra Yunus Emre Enstitüsü işbirliği ile yapılmakta olan Birleşik Krallık Türk Toplumu Sanat Sergisi’nin dördüncüsü 21 Şubat – 21 Mart 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Serginin amacı, Birleşik Krallık’ta yaşayan Türk toplumunun amatör ve profesyonel sanatçılarına eserlerini sergileme fırsatı sunmak, ağ oluşturmalarına katkı sağlamak ve daha geniş kitleler tarafınan bilinmelerine vesile olmaktır. Seçilen eserler yeelondon.org.uk sitesi üzerinden  sergilenecektir.Başvurular Seçici Kurul tarafından değerlendirilecektir. 

TARİHLER: 
Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2022
Seçilen Eserlerin Açıklanması: 8 Şubat 2022
Sergi süresi: 21 Şubat – 21 Mart 2022  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.