Öne Çıkanlar İngilterede Avrupa Birliği Islam Channel Business Awards Kovid-19 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Boris Johnson Kerem Yavuzarslan İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Younes Belhanda Birleşik Krallık

Bu haber kez okundu.

Tottenham Hotspur Stadında Geleceğin Ressamları Sergisi

AVRUPA GAZETESİ/AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE -  İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi bünyesindeki Tugay Hurman Sanat Atölyesi’nde faaliyet gösteren öğrencilerin resim sergisi kuzey Londra’da yapıldı. Londra’da Geleceğin Ressamları Sergisi başlıklı resim sergisi 16 Nisan akşamı dünyaca ünlü Tottenham Hotspur Stadı’nda gerçekleşti. Enfield Belediye Başkanı (Mayor) Suna Hurman, Haringey Belediyesi Meclis Üyesi Cllr Erdal Doğan sergiye katıldı. 16 yaş altı çocukların yaklaşık seksene yakın resimleri sergilendi. 


Londra Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı İbrahim Has 
 
Londra Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı İbrahim Has şunları söyledi: “Tottenham Hotspur Kulübüne evsahipliği için teşekkür ederiz. Tugay Hurman Sanat Atölyesi'nde ders alan yetenekli çocuklarımızın yarattığı olağanüstü sanat eserleriyle dolu büyüleyici bir sergiye katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Sanatın hayatları birleştirme, ilham verme ve dönüştürme gücüne inanıyoruz ve genç sanatçılarımızın içindeki sınırsız potansiyeli kutlamayı hedefliyoruz. Sanatın destekçisi ve çocuklarımızın hayallerinin savunucusu olarak varlığınız bizim için dünyalara bedel. Desteğiniz için teşekkür ediyor, çocuk sanatının bu unutulmaz kutlamasında bulunmanızı saygıyla karşılıyoruz. En derin saygılarımla” 

Londra Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı İbrahim Has katılan herkese teşekkür etti

Enfield Belediye Başkanı (Mayor) Suna Hurman sergiye katıldı.

Avrupa Ajansı ve Yıldız TV muhabiri Poyraz Veysal Çadır ve Enfield Belediye Başkanı (Mayor) Suna Hurman 

Mertjan Dawson

İnci Yıldız

Nazire Yıldız

Hazal Sultan Gürsoy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.