Öne Çıkanlar avrupa Londrada Reha Erdem İNGİLİZ KRALLAR Finlay Hay Kate Middleton Türkiye Ragbi Federasyonu Penny Mordaunt İngiltereye Dünya Eğitim Forumu EBRD Direktörü Nandita Parshad

Bu haber kez okundu.

Yeşilçam ve Komedinin birleştiği Komedi Gazinosu esintisi Londra’da

İngiltere’nin başkenti Londra bu hafta sonu alışılmışın dışında bir etkinlik ile kapılarını Yeşilçam günlerine doğru açacak.  Komedi ve Yeşilçam dönemini birleştiren yapım , katılımcılara bol kahkaha ve müzik sunuyor . DC prodüksiyon ekibi tarafından hazırlanan gecede Sunucu Onur Uz kendine özgü tarzı ile katılımcıları Yeşilçam’ın derinliklerine götürürken, Lemonade Türkçe komedi ekibinin başarılı komedyenlerinden Senan Deniz Hava ise özel bir gösteri gerçekleştirecek .

27 Nisan saat 20.00’da başlayacak olan gösteri yaklaşık 2.5 saat sürecek

Komedi Gazinosunun genç yapımcısı Yunus Dalgıç yaptığı açıklamada, Londra’ya yeni bir soluk getirmekten çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dalgıç “ Yeşilçam dönemlerinden aşina olduğumuz şarkılar ,kalbimizde taht kurmuş olan Seyfi Dursunoğlu’nun bizlere sevdirdiği Huysuz Virjin ve modern dünyamızın vazgeçilmez isimlerinin komedi ile buluştuğu böylesi bir yapımı hayata geçirdiğimiz için çok gurur duyuyoruz. İngiltere de yaşayan çok fazla vatandaşımızın yoğun ilgisi ile ilk gecemizi geride bıraktık. Komedi Gazinosu,  Yeşilçam ve modern komediyi birleştiren bir tiyatral gösteri olarak başladı.  Bu başarıyı birlikte yola çıktığım arkadaşlarıma borçluyum. “ açıklamalarında bulundu.

Yönetmen Furkan Sebuktekin ve Birkan Tercanli’nın yönetmenliğini yaptığı Komedi Gazinosu özel bir tanıtım videosu ise yayınlandığı andan itibaren büyük bir beğeni topladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.