Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

Aslıhan Doğan Turan'ın baby shower kıyafeti çok beğenildi

Aslıhan Doğan yakında doğum yapacak olmasına rağmen fit görünümüyle dikkat çekti. Hamileler gibi ne burnu şişmiş, ne elleri ne de bilekleri… Kilo deseniz sanki hiç almamış da sadece karnı çıkmış gibi. Belli ki her kadının hayalini kurduğu ya da özendiği bir hamilelik geçiriyor.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Parti anlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Turan, "aslihansbabyshower" notunu ekledi. Arda Turan'ın eşini Gülben Ergen ve Şeyma Subaşı da yalnız bırakmadı.
Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'da Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın partisinden kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.