Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin boşanma tarihi belli oldu

Saat doğum günü olan 26 Şubat’ta sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşımda bulunmuş ve o andan itibaren de Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinin ciddi bir sorun yaşadığı haberleri çıkmaya başlamıştı. Bundan dört yıl önce yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle Amerika Malibu’da evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin boşanma kararı aldığı iddia ediliyor. 2. Sayfa adlı magazin programında gündeme getirilen iddiaya göre son birkaç haftadır konuyla ilgili karışık ifadelerde bulunan çift anlaşmalı olarak 28 Mart’ta boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.