Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Cem Yilmaz Ankaralıları Kahkahaya Boğdu

Bu yıl 1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankaralılarla buluşacak olan “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali” 1 Kasım Cuma akşamı ATO Congresium’da Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” adlı gösterisiyle kapılarını açtı. 3 bin kişilik salonu ağzına kadar dolduran Ankaralılar, ünlü komedyenin esprileriyle kahkaya boğuldu.

VEDAT ÖZDEMİROĞLU: NASREDDİN HOCA’YA YETİŞEMEDİK AMA CEM YILMAZ BURADA

Gösterinin sonunda festivalin sanat yönetmenliğini üstlenen usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nu sahneye davet eden Cem Yılmaz, Ankara’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Özdemiroğlu’na daveti için teşekkür etti. Cem Yılmaz’a plaket takdim eden Özdemiroğlu ise “Ankara’yı güler yüzlü bir başkent haline getirmek için 4 yıldır bu festivali yapıyoruz. Beşinci yılımızda ise Cem taçlandırdı. Nasreddin Hoca’ya yetişemedik ama Cem Yılmaz burada” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE MANSUR YAVAŞ AİLELERİYLE BİRLİKTE İZLEDİ!

Cem  Yılmaz’ın gösterisini izlemeye gelenler arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da vardı. Gösteriyi aileleriyle birlikte izlemeye gelen Kılıçdaroğlu ve Yavaş, program sonunda Yılmaz’ı kulisinde ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU: GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VARDI

Yılmaz’a çiçek takdim eden Kılıçdaroğlu, ünlü komedyenin teşekkür etmesi üzerine, “Siz sağ olun, bizi güldürdünüz. Zaten biraz gülmeye ihtiyacımız vardı” dedi. Esprileriyle Kılıçdaroğlu’nu güldüren Yılmaz, “Kendi yemediği lahmacunu satana esnaf vardır ya en sonunda patlar işi, insan kendi gülmediği şeyi anlatmamalı” diyerek işine verdiği önemi vurguladı. 

Yapımcılığını Gezgin Kültür Sanat’ın yaptığı “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”, 17 Kasım’a kadar başkentlileri güldürmeye devam edecek.

 “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”yle ilgili detaylı bilgiye sosyal medya hesaplarından veya www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletix, Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinlik gişelerinden ulaşılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.