Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Dünyaca ünlü fantezi iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile Elomi güçlerini birleştirdi

Büyük beden iç çamaşır markası Elomi ile Victoria's Secret'tan iş birliği.Büyük beden iç giyim markası Elomi ile dünyaca ünlü fantezi iç çamaşırı markası Victoria’s Secret güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği, yılbaşı şovlarıyla ve fantezi iç çamaşırı ürünleriyle ünlü Victoria’s Secret markasının değişim sürecinin bir parçası olarak görülüyor. Büyük beden kadınlar için iç giyim üretimi yapan Elomi ile dünyaca ünlü fantezi iç çamaşırı markası Victoria’s Secret, güçlerini birleştirdi. Büyük beden iç çamaşırları şimdi Victoria's Secret'ın çevrimiçi mağazasında satılacak.İlk olarak 2008 yılında piyasaya çıkan Elomi, iç çamaşırı tasarımlarına ek olarak mayo koleksiyonu da sunuyor.

Yeni koleksiyondan tanıtım fotoğrafları paylaşıldı.

Bu iş birliği, yılbaşı şovlarıyla ve fantezi iç çamaşırı ürünleriyle ünlü Victoria’s Secret markasının değişim sürecinin bir parçası olarak görülüyor. Yıllarca zayıf, uzun boylu ve beyaz olmanın kabul edilir güzellik standardı oluşunu pekiştiren Victoria’s secret, yönetim katından, trans ve büyük beden modellerin geleneksel defilelerinde hiçbir zaman yer alamayacakları şeklinde açıklamalar yapılmış olsa da 2019 yılı itibarıyla değişim meşalesini yaktı.

Trans model Valentina Sampaio ile anlaşmasının ardından büyük beden iç çamaşırı üretmesiyle geri adım attı.

Victoria’s Secret, İngiltere merkezli iç giyim firması Bluebella ile yaptığı işbirliği kapsamında 44 beden model Ali Tate Cutler ile anlaştı. Beden olumlama hareketini destekleyen ve “Kendini Sev” adı verilen yeni kampanyada her zamanki gibi zayıf Victoria’s secret modelleriyle birlikte, markanın yeni 44 bedendeki modeli Ali Tate Cutler da yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.