Öne Çıkanlar ingiltere Abdullah Ere ilk kadın ANTROPOSEN londra 18 Mart Şehitleri Schnitzel Forever SunExpress londra Oscar neler oldu En İyi Film YURT DIŞI TÜRKLER

Bu haber kez okundu.

Elton John, İngiltere'de son konserini verdi

Bu yıl 21 Haziran - 25 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen Glastonbury Festivali, birbirinden ünlü müzisyenlere ev sahipliği yaptı. 'Farewell Yellow Brick Road' isimli turnesiyle kariyerini noktalayacak olan 76 yaşındaki Elton John, Glastonbury sahnesinin kapanışını yaptı.

NTV'de yer alan habere göre, 50 yıllık müzik kariyerine son verme kararı alan John, İngiltere'de son kez konser verdi. Sahnede 'Bennie And The Jets', 'Tiny Dancer', 'Your Song', 'I'm Still Standing' gibi hit parçalarını seslendiren John, "Burada olduğum için çok mutluğum. Bu anı hiç unutmayacağım" dedi.

120 binden fazla hayranıyla bir araya gelen John "Glastonbury'de sahne alacağımı hiç düşünmezdim. Bu, benim Birleşik Krallık'taki son konserim olduğu için çok özel bir gece" dedi. Bu konserin ardından şarkıcının 6 konseri daha bulunuyor. John, son konserini 8 Temmuz'da Stockholm'de verecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.