Öne Çıkanlar sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngilterede sigara Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi Arda Gülerin Real Madride Arda Güler Madrid

Bu haber kez okundu.

Hadise ve Ahmet Kural arasında sürpriz yakınlaşma

İddiaya göre Amerika’da tatilde olan Hadise ile Ahmet Kural mesajlaşıyor. Ahmet Kural 2.5 ay önce şarkıcı Sıla’dan ayrıldı. Posta'nın haberine göre; Sıla ve Ahmet Kural birlikteliği, magazin dünyasının en sürpriz aşklarından biri olmuştu. Sıla zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ne kadar büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu gösteriyordu. Ancak bundan 1,5 ay önce ikilinin ilişkisi başladığı gibi sürpriz bir şekilde sona erdi. Taraflar, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı. İlişkinin ise Ahmet Kural'ın Sıla'ya kıskançlıktan kaynaklı şiddet uyguladığı için bittiği öne sürüldü.
 

Anahtar Kelimeler:
HadiseAhmet Kural
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.