Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Mehmet Akif Alakurt’tan kadınlar hakkında şok eden paylaşım

Alakurt paylaşımında, “Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin” ifadelerini kullandı. Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Sıla dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla izlenen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yazdığı satırlarla adeta Türk kadınını aşağıladı.

“KULAĞINIZA KÜPE EDİN”
Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.