Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Türkiye'nin en ince belli modeli olarak üne kavuşan Dilek Kaya kıyafetinde Sema Günay imzası

Türkiye'nin en ince belli modeli olarak üne kavuşan Dilek Kaya katıldığı ödül töreninde giydiği 25 bin liralık kıyafetle dikkat çekti. Altın Melek Ödülleri gecesine Sema Günay'ın tasarımı el işçiliği kıyafetle katılan Dilek Kaya görüntüsüyle ilgi odağı oldu. 25 bin lira değerindeki yarı değerli taşlar ve boyalarla hazırlanan "Melek Lilith" adlı giyilebilir tasarımıyla ödül alan Dilek Kaya, Sema Günay'ın giyilebilir tasarımlarını giymekten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Türkiye'nin en ince belli modeli olarak üne kavuşan Dilek Kaya katıldığı ödül töreninde giydiği 25 bin liralık kıyafetle dikkat çekti.

Türkiye'nin en ince belli modeli olarak üne kavuşan Dilek Kaya kıyafetinde Sema Günay imzası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.