Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir

Bu haber kez okundu.

DERMAN Sağlık hizmetleri dergisi, İngiltere HSJ’nin 2021 ödülünü kazandı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-30 yıldır Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumlarına sağlık alanında çok önemli servisler sunan Derman NHS’nin – Ulusal Sağlık Servisine Hackney Klinik Grubu aracılığıyla verdiği kütürel olarak uygun ruh sağlığı servislerinden dolayı ödüle layık görüldü.Derman bu ödülü ortaklaşa çalıştığı Hackney CCG, Mind in the City, Hackney and Waltham Forest, Bikur Cholim ve NHS Homerton Hastanesi ile verdiği kütürel odaklı ruh sağlığı servisleri dalında aldı.

20 değişik kategoride 149 değişik organizasyonun katıldığı ödül töreni 2 Eylül de Manchester da yapıldı.

Derman’ın yeni genel mürürü sayın Zafer Kurşun, “Bu ödül Derman olarak 30 yıldır toplumlarımıza, özellikle Hackney’de, verdiğimiz bütunsel ve kültürel olarak duyarlı hizmetlerimizin tanınmış olmasından dolayı çok gurur verici. Derman dan yolu geçen bütün çalışanlarımızın, eski ve şuanki, bu ödülde emeği var; dolayısıyla hepsine teşekkür ediyorum. Servislerimizi toplumlarımızın yoğun olarak yaşadığı Londra’nın diğer bölgelerine de götürmeye çalışıp; artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.  

Derman ve verdiği servisler hakkında daha fazla bilgi için www.derman.org.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.