Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Goldsmiths Edinburgh Napier University

Bu haber kez okundu.

Moda ikonları Edward Enninful'un son İngiliz Vogue kapağı için bir araya geliyor

Orijinal süpermodeller Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington ve Linda Evangelista, İngiliz Vogue'un son kapağındaki 40 yıldız arasında yer alıyor. Oprah Winfrey, Victoria Beckham, Dua Lipa ve Miley Cyrus da görevden ayrılan editör Edward Enninful'un son sayısı için "veda çekimi"nde yer alıyor. Derginin efsanevi son sayısının tamamen "kadınlara adanmasını" isteniyordu.  Enninful, tek bir kişinin "dergi için son birkaç yılı özetleyemeyeceğini" söyledi."2020'lerde toplumun yapısını küçük, büyük ve her zaman olumlu yönde değiştirmek için moda ve kültürün ötesine geçtiğini" iddia ettiği kadınları seçti.Kate Moss, Cara Delevingne, Gemma Chan, Jodie Comer, Maya Jama ve Rina Sawayama, çeşitli kadroda yer alacak İngiliz yıldızlar arasında yer alıyor.Süperstarların yoklaması aynı zamanda Serena Williams, Iman, Selma Blair ve Anya Taylor-Joy'u da içeriyor.

Vogue Efsanevi sayı kapağı

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu dünyanın her yerinden geldi ve Aralık ayında New York'taki bir stüdyoda bir araya gelerek İngiliz Vogue'un lojistik ve planlama başarısı olarak tanımladığı bir olay gerçekleşti.



40 yıldızın tam listesi:


Adwoa Aboah
Adut Akech
Simone Ashley
Victoria Beckham
Selma Blair
Naomi Campbell
Vittoria Ceretti
Gemma Chan
Jodie Comer
Laverne Cox
Cindy Crawford
Miley Cyrus
Ariana Debose
Cara Delevingne
Jourdan Dunn
Paloma Elsesser
Karen Elson
Cynthia Erivo
Linda Evangelista
Jane Fonda
Kaia Gerber
Gigi Hadid
Salma Hayek
İman
Maya Jama
Jameela Jamil
Karlie Kloss
Değerli Lee
Dua Lipa
Gugu Mbatha-Raw
Kate Moss
Lila Yosun
Rina Sawayama
Irina Shayk
Anya Taylor-Joy
Christy Turlington
Amber Valetta
Serena Williams
Oprah'ın
Anok Yai

Enninful dergide "Anne ve kızı Kaia Gerber ve Cindy Crawford araba paylaşımında bulundu" diye yazdı.


"Aynen Salma Hayek Pinault ve Linda Evangelista, Salma'nın önceki gece Linda'nın evinde kaldığı göz önüne alındığında.

"Dua Lipa ve Miley Cyrus popstar programlarının derisinden ciyaklayarak araya girdiler.

"Ve Gigi Hadid'in yeni yürümeye başlayan çocuğuna zamanında eve ulaşabilmesi için herkes işlerin sorunsuz gittiğinden emin oldu."
Vogue, ayrı ayrı fotoğraflanmadıklarını ve Photoshop'ta bir araya getirilmediklerini kanıtlamak için grup fotoğraf çekiminin bir videosunu yayınladı.

İngiliz Vogue baş editörü Edward Enninful


Edward Enninful, 2016 yılında Britanya Vogue'un baş editörü oldu ve bu görevi üstlenen ilk siyahi adam oldu.51 yaşındaki Enninful, en iyi moda dergisinde yedi yıl boyunca sınırları aştıktan sonra baş editörlük görevinden ayrılıyor.Başlığın editör danışmanı olarak kalacak ancak markayı küresel olarak büyütmeyi amaçlayan yeni oluşturulan bir işe geçecek.Onun halefi, baş editör yerine editoryal içerik sorumlusu unvanını alan İngiliz gazeteci Chioma Nnadi'dir. Dergiyi yöneten ilk siyah kadındır.British Vogue'un Mart sayısı, 13 Şubat Salı gününden itibaren dijital olarak indirilebilir ve gazete bayilerinde satışa sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.