Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ataturk çiftlik bank tutuklama siirt eruh suikast türkiye ve rusya Hasan Gönen Londradan İtalya turuna suriye gerilim

Bu haber kez okundu.

Türk ve Kazak Gazeteciler Kazakistan Almati'de buluşuyor

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı tarafından, 22-23 ocak 2016 tarihlerinde medya üzerine seminer düzenleniyor. Kazakistan'ın Almati şehrindeki Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı başkanı Naziya Zhoyamergen'in düzenlediği seminere İngiltere’den Avrupa Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Vatan Öz katılıyor. 2014 yılında Eskişehir’de ve 2015 yılında Tataristan’ın başkenti Kazan’daki medya kurultayına katılan Öz, Kazakistan’a gidecek. Türkiye’den ise Mersin Haberci Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Hediye Eroğlu ile seminerde konuşacak. 

 

Türk ve Kazak Gazeteciler buluşuyor

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı tarafından düzenlen medya semineri Kazakistan’ın eski başkenti olan Almati’de yapılacak. 2 gün sürecek olan seminer saat sabah 10 ile akşam 6’ya kadar sürecek. Kabanbay Batır Caddesi 86 üzerinde bulunan Almaty Hotel’de düzenlenecek olan seminere katılımın yoğun olması bekleniyor. 

 

 

Naziya Zhoyamergen

Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı başkanı Naziya Zhoyamergen ardı ardına düzenledikleri seminerlerle Türk dili konuşan toplumumuza hizmet veren basın yayın ve medya sektörüne katkıda bulunmak amacımız diye konuştu ve şunları ekledi: “Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı olarak 2016 yılında panel, toplantı ve seminerlerimiz var. Türk Dili Konuşan Gazetecileri Vakfı olarak biraraya getirmek istiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.