Öne Çıkanlar ingiltere cemal kaşıkçı Londra IOD Yöneticiler kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA İngilterede İşçi Partisi

Bu haber kez okundu.

Londra'da Noel öncesi Apollo Tiyatrosu gösteri anında çöktü

Avrupa Ajansı (AVA) Londra/Mehmet Gaygusuz-İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk Toplumu'nunda sıkça kullandığı Apollo Tiyatrosu gösteri anında çöktü 88 yaralı var. Avrupa'ya ulaşan bilgilere göre ölen yok. Çok sayıda yaralı var. 8 itfaiye aracı ve 25 ambulans Apollo Tiyatrosu'nda çalışıyor. 

750 izleyici

Avrupa Ajansı'na ulaşan görgü tanıkları ve izleyiciler çatının çökme anını oyunun bir parçası sandılar. Görkemli ses ve ışık sistemine sahip tiyatroyu izleyenler çatının çökmesini bir anda anlayamadılar ve gürültü ve çökme sesinin oyunun bir bölümü olduğunu sandılar. Salonda bulunan 750 izleyicinin anında dışarı çıkmasına rağmen toplamda 88 kişi yaralandı. 

4 kişi ağır yaralı

Londra'nın dünyaca ünlü tiyatrolar merkezi olarak bilinen ve Tiyatrolar Ülkesi (theatreland) olarak adlandırılan Soho Shaftesbury Avenue bölgesindeki Apollo Tiyatrosu'ndaki facia, akşam saat 20.15'te yaşandı. Tiyatronun içinin tam kapasite dolu olduğu anda gerçekleşen çatı çökmesi oyunun oynandığı anda oldu. 4 kişinin ağır yaralı olduğu faciada 84 kişi ayakta tedavi edildi. Yaralananlar arasında çocuklar, gençler aileler var.

Otobüslerle Hastaneye gittiler

Londra'nın eğlence merkezinin kalbi olan "soho"da Apollo Tiyatro'ndan çıkarak canını kurtaranların bir bölümü ayakta tedavi edilirken, bazı yaralılar belediye otobüslerini kullanarak hastanelere gittiler. Yaralılardan bazılarının, Apollo'nun hemen yanında bulunan Gielgud Tiyatrosu önünde tedavileri yapıldı. 

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulunarak, 'polisle, itfaiye ile irtibat halindeyim, gerekenler yapılıyor' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.