Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı redstone Kahramanmaraş UK londra

Bu haber kez okundu.

Londra'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. kuruluş yıldönümü kutlaması

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. kuruluş yıldönümü tüm Dünya’da, Avrupa’da, Türk Devletlerinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC)  olduğu gibi Birleşik Krallık'ta kutlanacak. Avrupa Ajansı'na ulaşan bilgilere göre, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıldönümünü, 26 Ekim Cumartesi günü The International Britannia Hotel'de yapılacak Cumhuriyet Balosu ile kutlayacak. 

İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu 

ITDF Yönetim Kurulu adına Başkan Timur Doğruyol, "Bu etkinliğe sizlerinde katılmasını gönülden arzu eder, saygılar sunarız." diyerek baloya katılım çağrısı yaptı.

Timur Doğruyol Avrupa Ajansı'na özel şunları söyledi; "Cumhuriyet Bayramı’nın ITDF çatısı altında büyük bir katılımla Londra’da kutlanması, Anavatanımızın ve Britanya Türk Toplumu’nun birlik ve beraberliğine, çağdaş Cumhuriyetimizin değerlerine ve Ulu Önder Atatürk’ün mirasına her koşulda ve her coğrafyada sahip çıkıldığını gösterecektir.” 

Cumhuriyet Balo’su biletleri ve rezervasyonları için ITDF'ye aşağıdaki iletişim detaylarından ulaşabilirisiniz.

Nesrin Bell: 020 8405 6305
Fiat: £40
Email: [email protected]
Adres: Federation of Turkish Associations UK,
Thornton House, Thornton Road, Wimbledon, SW19 4NG

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.