Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Londra Enfield bölgesinde yaşayan 8 yaşındaki Beyza Hollywood yolcusu

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Enfield bölgesinde annesi ve 11 yaşındaki abisi ile birlikte yaşayan 8 yaşındaki Beyza Hollywood yolcusu.  Bir yıldır Celebrity Talent Academy’de eğitim gören ve acentaya bağlı olarak oyunculuk kariyerine başladı. Belirli aralıklarla yapılan seçmeleri kazanan ve Hollywood’a gitme hakkı kazanan Beyza, Amerika’daki seçmeleride kazanırsa, reklam, dizi ve filmlerde oynamaya başlayacak.Avrupa Gazetesi ofisine gelen Beyza’nın annesi Songül Pirbudak “ Çok heyecanlıyız, kızım henüz 8 yaşında ve belkide onu muhteşem bir gelecek bekliyor. Amerika’dan gelen yetkililer 500 kişi arasında kızımında içinde bulunduğu 30 kişiyi Hollywood’a davet ettiler. 3 Ocak ta oraya gidicez. Orada bir hafta boyunca oyunculuk eğitimi alacak ve tekrar yapılacak olan seçmeleri geçebilirse, kontrat imzalanacak. “ diyen Songül Pirbudak oldukça mutlu. Mimarlık eğitimini yeni bitiren ve 2 çocuğuyla birlikte hayat mücadelesi veren Songül Pirbudak, Amerika’dan güzel haberlerle dönmeyi umuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.