Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Falcı öleceğini söyledi ! Derbyshire'lı Rebecca Wilkinson, hayatını değiştirecek ameliyat için Antalya'ya uçtu! Sonuç?

Avrupa Ajansı (AVA) Avrupa Gazetesi/Londra-ÖZEL- Rebecca, Yıllarca kilo vermeyi denedikten ve başarısız olduktan sonra çaresizdim. Falcı ziyaretim beni korkuttu ve harekete geçirdi. Kartlarda benim için 'hayat yoktu. Rebecca Wilkinson, hayatını değiştirdiğini söylediği ameliyat olmak için Türkiye'ye uçtu! Önce İngiltere'de Medyuma giden kadının aldığı cevap karşısında şok oldu. Medyum, 'öleceğini' söyledi.  Derbyshire'dan 30 yaşındaki Rebecca Wilkinson, en kilolu olduğu dönemde 184 kiloydu ancak 2020'de "hayatını değiştirdiğini" söylediği bir tüp mide ameliyatı geçirdi. Midesini aldırmak için Türkiye'ye uçtu. Bir medyum psişik, ameliyat öncesi şiddetli bir eylem olmadan öleceğini tahmin etti. 

FOR ENGLISH PLEASE CLICK

 30 yaşındaki Rebecca Wilkinson, gençliğinde kilo almaya başladı ve 18 yaşında çocuğuna hamile kaldıktan sonra kilo aldı. Günde iki kez paket servisi olan restoranın ardından litrelerce Lucozade, çikolata, cips ve tatlılar gibi atıştırmalıklarla beslenerek sürekli kilo aldı. 

Rebecca, kendini obez olarak tanımlamıştı - 184 kilo ağırlığında ve 28-30 bedene sığmakta zorlanıyordu.

Yıllarca diyet yaptıktan sonra, bir medyum, psişik ziyareti onu korkuttu. 

Sağlıksız alışkanlıklarını sürdürürse "geleceği olmadığını" anladı.  "Falcı ne gerekiyorsa yap ya da öl" dedi. Kilo verme yolculuğuna başladı ve sağlık kontrolünden geçmek için Antalya'ya uçak bileti aldı. Eylül 2020'de özel gastrik tüp ameliyatı oldu. Midesinin bir kısmını çıkarma ameliyatından bir yıl sonra, şaşırtıcı bir şekilde kilo kaybetti -  İnce bedeni 10-14 oldu. Rebecca  şunları söyledi: “Yıllarca kilo vermeyi denedikten ve başarısız olduktan sonra çaresizdim. Falcı ziyaretim beni korkuttu ve harekete geçirdi. Kartlarda benim için 'hayat yoktu. 


Türkiye ucuz ve güvenilirdi. Rebecca İngiltere'de özel bir mide ameliyatı fiyatlarına baktı, ancak bunun maliyeti 12.000 sterline çıktı.

Yurtdışındaki ameliyatı Türkiye'de Antalya'da 3.000 sterlin çok daha ucuza buldu ve Eylül 2020'de yine ameliyat olan 47 yaşındaki annesi Jayne Nunn ile birlikte uçtu.


Operasyon, midenin dörtte üçünün çıkarılmasını ve kalan miktarın bağırsağa giden bir "kol" veya tüp oluşturmasını içeriyordu. Ameliyattan sonra Rebecca İngiltere'ye geri döndü ve sıvı, püre ve sıvı yiyeceklerden oluşan bir diyetle hayatta kalmak zorunda kaldı. tekrar katı yiyecekler yiyebilmek için bir ay boyunca yumuşak yiyecekler yedi. Her iki saatte bir sadece küçük miktarlarda yiyebilirim. 


Falcı, dedi ki: 'Ne gerekiyorsa yapın - yoksa ölürsünüz.'

Kesin ve şart önlemler almam gerektiğini biliyordum ve tek yol ameliyattı. “Midem alındıktan sonra kilolarım düştü - hayatım değişti.” Kilolarının özellikle ilk hamileliğine sonra, birikmeye başladığını gördü. "Kızların eğitim gördüğü bir okula gittim ve gerçekten kötü bir şekilde zorbalığa uğradım." Okulda, bana takma ad taktılar 'Rebecca çift katlı' çünkü diğer kızlardan daha iriydim.Kesinlikle daha iyi hissetmek için daha çok yedim.“Güne dört parça tereyağlı tostla başlardım ve öğlen acıksam bunu kolayca tekrarlardım. .“Öğle yemeği için paket servis alırdım ve her gece akşam yemeği de paket servisti.” Kilosu kontrolden çıkınca Rebecca akıl sağlığıyla mücadele etti ve anksiyete ve depresyondan muzdaripti.

12 yıl boyunca kilosu nedeniyle gebe kalmakta zorlanan kadın, 34 yaşındaki ortağı Matt ile başka bir bebek umuyordu.


184 kilo ağırlığındaydı ve 28 bedene kendini sığdırmak için mücadele etti. 30 yaşındaki Rebecca Wilkinson: "Yıllarca içinde bulunduğum karmaşayı görmezden gelmeye çalıştım. Yanımda annem veya nişanlım olmadan evden çıkmam. .“Koltuğa ya da tuvalete sığmama ihtimaline karşı nereye gideceğim konusunda seçiciydim. Hatta geçen arabalardan bana küfürler yağdıran insanlar bile oldu." Rebecca yıllar boyunca diyet yapmayı denedi ve başarısız oldu ve kendini 'yenilmiş' hissetti. 2020'de bir medyum ziyareti her şeyi değiştirdiğinde "vazgeçmeye" hazırdı.

Rebecca'ya göre, falcı kartlarda onun için bir gelecek göremiyordu ve ona 'şimdi halletmesini' yoksa öleceğini söyledi. “İlk başta medyum hakkında şüpheliydim ama o kimsenin bilmediği şeyleri biliyordu”. "Nasıl yemek yiyeceğimi ve sonrasında 'kış uykusuna yatacağımı' bilmesi. "Kartları okumayı gözyaşları içinde bıraktım ama önemliydi. Falcı Dedi ki: 'Sana kalan bir hayat görmüyorum.' Değişmem gereken uyandırma çağrısı buydu.” (Katie Pearson/Mirror)

FOR ENGLISH PLEASE CLICK

İLGİNÇ HABERLER

- Türkler dahil Britanya vatandaşları arasında korku! İngiltere istediğini vatandaşlıktan çıkaracak, İngiliz pasaportunu iptal edecek

- İngiltere'ye gelecek kişilerin uçuş öncesi ve İngiltere'ye giriş sonrası PCR testi yaptırma zorunluluğu kaldırdı! İşte ayrıntılar

- Eş bulma umuduyla Londra ve Birmingham'da kiraladığı bilboardlara ilan verdi! Beni görücü usulü evlilikten kurtarın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.