Öne Çıkanlar avrupa İNGİLİZ KRALLAR Türkiye Ragbi Federasyonu Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi Londrada Reha Erdem Finlay Hay Kate Middleton londra Black Cab Gima Bodrum Sivasspor

Bu haber kez okundu.

Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İster misiniz

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-İngiltere’deki hastaları için kısa süreliğine İstanbul’dan Londra’ya gelen ödüllü diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor. Londra’da diş sorunu yaşayan herkes için kaçırılmaz fırsat. Avangart Dental Clinic’in ödüllü Türk diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ile ücretsiz diş danışmanlığı. Avangart Diş Kliniği size özel diş bakım ve sağlığınızı planlasın! Olağanüstü diş bakımının mükemmelliğe bağlılıkla birleştiği Avangart Diş Kliniği, İstanbul’dan tüm dünyaya diş sağlığı hizmeti veriyor. Hasta memnuniyetine ve ileri teknolojiye sarsılmaz bir odaklanmayla bağlı olan Avangart Diş Kliniği, ağız ve diş sağlığı için en iyi seçenekleri size sunuyor. 

İngiltere’deki hastaları için kısa süreliğine İstanbul’dan Londra’y gelen ödüllü diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor.

Londra’da tüm katılımcılara 100 £ indirim verilecek

Gülüşünüzü dönüştürmek ve ağız sağlığınızı geliştirmek için bu fırsatı kaçırmayın. Ünlü diş uzmanı Dr. Emrah Yeşilyurt, en son teknolojiyi kullanarak Hollywood gülüş ve implant cerrahisi dahil kapsamli diş hizmetlerini sizlere sunacak. Dr. Emrah Yeşilyurt ile Londra’da özel bir diş etkinliğine katılın. Randevular sınırlıdır! Randevunuzu Bugün Alın!

Tarih: 4 ekim  ve 10 ekim  
Yer:  One Lyric Square, Hammersmith, London, W6 ONB 
Tel +44 748 104 24 25
E-Mail : [email protected]


Avangart Diş Kliniği ile üstün ağız sağlığı hizmetleri

İstanbul'un kalbinde, küresel sağlık merkezinde yer alan Avangart Dental Clinic, size kusursuz bir gülümseme sunmaya kendini adamış, yetenekli profesyonellerden oluşan bir ekibe sahiptir. Kapsamlı bilgileri Hollywood gülümsemelerini, implant cerrahisini ve çok çeşitli diş tedavilerini kapsar. Onları diğerlerinden ayıran şey, tüm dişlerin mükemmel bir şekilde özenle işlendiği dijital laboratuvarlarıdır. Şirket içi diş laboratuvarı, benzersiz kalite sunan hassasiyetin üstün olduğu yerdir. Avangart Diş Kliniği, diş hekimliği uygulamalarında doğruluk ve mükemmelliğin çok önemli olduğuna inanmaktadır. Avangart Diş Kliniği, hastalarına en iyi sonuçları sağlamak için uzman teknisyenlerin görev yaptığı yüksek teknolojiye sahip bir diş laboratuvarına sahiptir. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadan titizlikle diş ve protez üretiyorlar

Avangart Clinic kendisini çarpıcı, sağlıklı gülümsemeler yaratmaya adamıştır.

Bu kliniği farklı kılan şey, en gelişmiş diş teknolojisini, özellikle de hassas diş ölçümleri sağlayan son teknoloji ürünü dijital tarayıcıları uygulamaya olan bağlılıklarıdır. Bu gelişmiş yaklaşım, hassas tedavi planlamasını ve sonuçlarını garanti eder. Sağlık turizmi için güvenilir bir destinasyon olarak itibarlarından büyük gurur duymaktadırlar. Klinikleri uluslararası hastalara üstün diş bakımı sunmak için tam sertifikaya sahiptir. 

İstanbul'da diş tedavisi görmek isteyen hastalara ulaşımdan konaklama yardımına kadar kesintisiz destek sunarak konforlu ve dinlendirici bir deneyim sağlarlar. 

İstanbul'un kalbinde elverişli bir konuma sahip olan Avangart Diş Kliniği, kaliteli diş bakımını ulaşılabilir hale getirerek, kolay erişilebilir olmasını sağlar. Hem yerel hem de uluslararası hastalar için ideal bir seçim. Çağdaş ve misafirperver tesisleri tüm diş hekimliği gereksinimlerinizi karşılamaktadır. Avangart Clinic'teki uzman diş hekimlerinden oluşan kararlı ekip, kendilerini çarpıcı, sağlıklı gülümsemeler yaratmaya adamıştır. Diş hekimliğindeki en son gelişmeleri takip etme tutkusuyla birinci sınıf bakım sunmaya öncelik veriyorlar.

İmplant cerrahisinde lider bir uzman olarak bu onların uzmanlıklarının odak noktasıdır.

Dünyaca ünlü ağız cerrahları ve implant uzmanları, ister tek diş implantı ister tam ağız restorasyonu olsun, gülümsemenizin işlevselliğini ve estetiğini geri kazanmanıza yardımcı olmaya hazırdır. Avangart Diş Kliniği, ağız bakımı ve estetik diş hekimliğini de içeren kişiye özel diş hizmetleri sunmaktadır. Her hastanın bireyselliğini kabul ederler ve her tedavi planını onların özel gereksinimlerine ve hedeflerine göre uyarlarlar. Hastaya bağlılıkla karakterize edilen üst düzey diş bakımı için Avangart Dental Clinic'i tercih edin.


   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.