Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

İngiltere merkezli Abtschool, teknolojinin getirdiği yeniliklerle sınırları kaldırdı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Abtschool’un Direktörü Nevin Tercan Avrupa Ajansı'na konuştu. Bristol merkezli Abtschool’un Direktörü Nevin Tercan’ın verdiği bilgiye göre, 80’den fazla farklı kurs ve level 2’den level 7’ye kadar, yani master degree seviyesine varan kurs seçenekleri sunan eğitim kuruluşu, konseptini geliştirerek programlarına dünyanın her yerine yaydı.Birleşik Krallık dışındaki ülkelerden mezun olmuş; Doktor, Hemşire, Güzellik Uzmanı, Estetisyen mesleğine sahip olanlar veya estetisyen olmak isteyenler, Abtschool’un kursları sayesinde United Kingdom’da çalışabilecekler ya da iş yeri açabilecekler.

SINIRLAR KALKTI, DÜNYA GENELİNDE EĞİTİM SERVİSİ

Uzman ve her biri alanında kariyer sahibi uzman eğitimciler, Birleşik Krallık da dahil olmak üzere, tüm Avrupa’nın yanısıra, Hindistan, Rusya ve Pakistan gibi ülkeleri de kapsayan, dünyanın hemen her köşesine online kurslar gerçekleştiriyor.Kadrosunu güçlendiren Abtschool, Türkiye’nin önemli doktorlarından uzman Dr. Ercan Büyukakıncak, Dr. Tolga Uyuklu, Prof. Dr. Taner Aydın, Immunoloji uzmanı Dr. Ramazan Soydaş, Jinekolog Dr. Gökmen Şukgen, Dr. Emine Şukgen, Dr. Maria Gam ve Kozmetoloji Uzmanı Gönül Ceylan gibi ünlü isimleri katarak hizmet kapsamını daha da genişletti.Bristol merkezli olup, Londra ve UK genelindeki şubeleriyle büyümeye devam eden Abtschool, Brüksel merkezli dünya çapında ilk çok dilli kozmetoloji fakültesini kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor.
Birleşik Krallık dışından mezun olmuş; Doktor, Hemşire, Güzellik Uzmanı ve Estetisyen gibi meslek sahiplerinin, United Kingdom’da işyeri açabilmesi veya freelance çalışabilmesi için sigorta zorunluluğu olduğundan, sigorta firmaları diplomaların bu ülkeden alınmasını şart koşmakta.2021 yılının en iyi estetisyenlik eğitimi veren okulu ödülünü almış olan Abtschool, bu konuda yol göstermekte ve kendi eğitim kursunu açmak isteyenlere destek sağlamakta. 


PLAB TESTE HAZIRLANIRKEN, MESLEĞİNİZE EN YAKIN İŞİ YAPMANIZA YARDIMCI OLUYOR 


Birleşik Krallık dışından mezun olmuş doktorlarımız için PLAB isminde ağır bir testi geçme zorunluluğu bulunduğundan, bu teste hazırlanan doktorlar ve denkliklerini almak için tekrar üniversitede eğitim alması gereken register olamayan hemşirelere bu sınavlara hazırlanırken zorlanmaları nedeniyle, her iki mesleğe en yakın iş olan Medical Estetik alanında yardımcı olan Abtschool, İngiltere’nin en iyi sigorta firması INSYNC ortaklığıyla öğrencileri sigortalama olanağı da sağlıyor.

Abtschool’un Direktörü Nevin Tercan Avrupa Ajansı'na konuştu


MASTER SEVİYESİNDE DİPLOMA PROGRAMI


Abtschool ayrıca 9 gün süren, İngiltere’de kabul gören master seviyesindeki diploma programı ile meslek sahibi olma veya mevcut mesleğini UK’de yapabilme fırsatı da sunuyor.
Bu konuda teorik eğitim ve uygulamalı programı uygulayarak, katılımcılara online kitapçık sağlayan Abtschool, uygulamalar ise küçük gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Uygulamalı bölümde doktor ve uzman öğretmenlerden oluşan eğitim kadrosu ile Türkçe, Rusça ve İngilizce anlatımlar sağlıyor. 


SERTİFİKALI KURSLAR 


“Kırışıklık Karşıtı İğne & Dermal Dolgu” eğitimine katılan hekimler, güzellik uzmanları veya bu mesleğe giriş yapmak isteyenler, “Botulinum Toksin, Dermal Dolgu Microneedling, Chemical Peeling, Dermaplaning, Anatomi ve Fizyoloji, Vitamin B ve Vitamin C olmak üzere toplamda 7 farklı sertifika ile çeşitli tedavileri sağlama imkanına sahip oluyorlar. 


ÖDEME SEÇENEKLERİNDE DESTEK SAĞLIYOR


Abtschool, bütün bu servisleri verirken, taksitli veya kredi kartı ile ödeme seçenekleri ile de katılımcı kursiyerlere destek veriyor.


Abtschool’un Direktörü Nevin Tercan’ın verdiği bilgiye göre, 80’den fazla farklı kurs ve level 2’den level 7’ye kadar, yani master degree seviyesine varan seçenekleri de mevcut. Bu mesleğe gönül vermiş her insana uygun eğitim sağlayan ve meslek edinmesine yardımcı olan Abtschool’un eğitim programları, Medical Estetisyenliğin yanısıra, Waxing, Threading ile Manikür kursları da kapsıyor.
Kapsamlı eğitim ve klinik servisi veren Abtschool’un hizmetleri kurslarla sınırlı kalmayıp; Güzellik konusunda öğretmen yetiştirme eğitimi, girişimcilerin kendi klinik veya akademilerini açmalarına da destek vermeyi de kapsıyor. 


İLETİŞİM
Bütün bu eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi +447740793299 numaralı telefon veya [email protected] mail adresinden alınabilir. 
Web adresleri ise şöyle:
http://www.abtschool.co.uk
https://www.instagram.com/acarsclinic.abtschool/ https://www.abtschool.co.uk/about-us/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.