Öne Çıkanlar ingiltere twitter özellik Ercüment Balakoğlu öldü mü son dakika ps5 özellikleri tasarı yanardağ patlama Pedro Sanchez rapçi Ezhel kayıp yusuf

Bu haber kez okundu.

İngiltere'nin yeni sağlık merkezi Terapi Londra açıldı

AVRUPA AJANSI (AVA) İZEL MESİN-Modern yaşamın getirdiği stres ve yoğunluğa karşı bir sığınak olma amacıyla kurulan “Terapi Londra” 16 Eylül tarihinde Londra’nın kalbinde açılışını gerçekleştirdi. Lordship Lane caddesi üzerinde yer alan Terapi Londra resmi açılışını, Türkiye’nin Londra Başkosolosu Bekir Utku Atahan ve Haringey Belediyesi eski başkanı Ali Gül Özbek ile yöneticilerin de katıldığı törenle yaptı.

Aile, çocuk ve gençlere yönelik

Terapi Londra, bireysel terapi, grup terapi, aile danışmanlığı, çocuk ve genç danışmanlığı gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmanın yanı sıra, ergoterapi, özel eğitim ve otizm konusunda da özel destek sağlıyor. Yüksek standartlarda eğitim almış deneyimli uzmanlar, misafirlerine kişiye özel yaklaşım ile hizmet verecek. Mayıs ayından bu yana hizmet veren Terapi Londra, kurucuları Uzman Psikolog ve CBT Terapisti Baran Karabulut, Uzman Psikolog ve Akredite EMDR Avrupa Terapisti Gökçe Ünal Demirci ve Psikolog ve Gottman Çift Terapisi Uygulayıcısı Melike Barış'ın öncülüğünde, yetişkin, çift ve çocuklara kaliteli ruh sağlığı hizmeti sunmayı amaçlıyor. 


Kuzey Londra'da Lordship Lane'de


Terapi Londra, Kuzey Londra'nın kalbi sayılan 419 Lordship Lane, London N17 6AG  adresinde sakin ve huzur dolu bir ortam olarak tasarlandı. Hem modern hem de konforlu bir tasarım anlayışıyla hazırlanan mekan, danışanların kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlamayı hedefliyor. Kadrosunu büyütmeyi amaçlayan Terapi Londra, ilerleyen tarihlerde psikiyatrik danışma ve beslenme danışmanlığı alanlarında da hizmet verecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.