Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Londra'daki Türk toplumu için COVID-19 aşı bilgilendirme etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Önümüzdeki hafta Londra'nın Türkçe konuşan toplulukları için çevrimiçi bir Covid-19 aşısı bilgilendirme etkinliği gerçekleştirilecek.Kuzey Londra Belediyeleri Londra'daki Türk toplumu için COVID-19 aşı bilgilendirme etkinliğine ev sahipliği yapacak.


   Enfield Belediyesi Lideri Cllr Nesil Çalışkan'ın başkanlık ettiği etkinlik, 9 Mart 2021 Salı günü 18:00 - 19:30 saatleri arasında Enfield Belediyesi tarafından Haringey ve Hackney Konseyleri ile ortaklaşa düzenlendi. Koronavirüs aşısının başlatılmasını teşvik etmek ve Londra'daki Türkçe konuşan topluluklara bilgi sağlamak amaçlandı. Belediyeler Türk toplulukları ile çalışmaya isteklidir, çünkü bu topluluğun üyeleri arasında koronavirüs aşısı ortalamanın altında kabul görmüştür.

 
Etkinliğe başkanlık eden Enfield Lideri Cllr Nesil Çalışkan, “Bu önemli etkinliği organize ettiğimiz için çok mutluyum, COVID-19'un toplumlarımız üzerinde yıkıcı bir etkisi oldu. Aşı alımı, daha fazla ölümü önlemek ve mümkün olan en kısa sürede normale dönebilmemizi sağlamak için çok önemlidir.
 
“Londra'daki Belediyeler, yüksek düzeyde aşı tereddütlerinin olduğu topluluklar da dahil olmak üzere çeşitli topluluk gruplarını hedefleyen bir dizi çevrimiçi COVID aşılama etkinliği sunmak için NHS ile birlikte çalışıyor.

"Londra'da çok sayıda Türkçe konuşan nüfus olduğu göz önüne alındığında, bu etkinliği belediye sakinlerimiz için düzenliyoruz.“Bir Konsey olarak, her sakinin aşılarla ilgili tüm bilgileri almasını, böylece güvenli ve etkili olduklarını ve kendilerini ve sevdiklerini koronavirüsten koruyacağını bilmelerini sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Londra'da yaşayanlar, Zoom aracılığıyla gayri resmi, açık ve etkileşimli oturuma çevrimiçi olarak katılabilir veya Enfield Konseyi'nin Facebook sayfasında canlı olarak izleyebilir.


Webinarı izlemek için:
zoom.us/j/97043127076
Web semineri ID 970 4312 7076
ya da facebook.com/EnfieldCouncilUK


KOVID-19 SALGINI VE AŞISI


Londra’daki tüm Türkçe konuşan topluluklar davetlidir

Konuşmacılar ve panel üyeleri:

• Professor Kevin Fenton Halk Sağlığı Londra Direktörü
• Cllr Nesil Çalışkan Enfield Belediye Lideri
• Dr Akan Efe Doktor
• Feryal Clark, MP Enfield North Milletvekili
• Mayor Philip Glanville Hackney Belediye Başkanı
• Cllr Joseph Ejiofor Haringey Belediye Lideri
• Dr Nitika Silhi Aile Hekimi
• Dr Fulya Yahioğlu Halk Sağlığı Uzmanı
• Ali Özbek Eczacı

Online etkinlik
9 Mart Salı 18.00–19.30
Bu etkinlikte COVID-19 aşısı hakkında bilgi alıp istediğinizi soruları sorabileceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.