Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Londra’da göçmen kadın ve kız çocukları kaliteli sağlık hizmetine ulaşamıyor! Türk kadınları risk altında

TÜRK KADINLARI RİSK ALTINDA. İngiltere de yaşayan Türk toplumunun sağlık ile ilgili karşılaştığı en büyük problemlerin başında ihtiyaç duyulduğu zaman bir doktora kolay ulaşamamasını söyleyebiliriz. İngiltere’de mevcut sağlık sisteminin hantallığına ek olarak COVİD-19’un getirdiği panik hali bu problemi daha da çekilmez hale getirdi. Bu problemden en çok etkilenenlerin başında da şüphesiz ki kadınlar ve çocuklar geliyor. Yaşanan bu can sıkıcı süreçte özellikle Kadınlar sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ya özel hastanelere gidiyor, ya da sorunlarını kimi zaman kulaktan dolma bilgilerle hayatlarını büyük riske atarak kendileri halletmeye çalışıyorlar. 

Özellikle Londra'da azınlık topluklarında görülen riski azaltmak adına kadınların daha bilinçli bir hale gelmesi için sorunlarını tam olarak bilmesi ve ona göre hareket etmeleri gerekiyor.
Bu durumu göz önünde bulunduran Mediwell Kliniği Kadın sağlığı ile ilgili çok ciddi yatrımlar ve istihdamlar gerçekleştirdi.

Mediwell Kliniği yöneticisi ve direktörü Nurten Çetin

Konu ile ilgili konuştuğumuz Mediwell Kliniği yöneticisi ve direktörü Nurten Çetin yaptığı açıklamada “İngiltere’nin en büyük metropolü Londra’da yaşayan Yüzbinlerce göçmen kadın ve kız çocuğunun kaliteli sağlık hizmetine ulaşamadığını biliyoruz. Öncelikle amacımız Londra’daki Türk kadınlarının daha kaliteli ve kolay ulaşabilecekleri hizmet almalarını sağlamak. Tottenham bölgesinde hizmet veren kliniğimizde vatandaşlarımıza aynı gün Özel GP hizmetlerimizle, hastalarımıza aynı günde randevu verebiliyoruz ve elimizden geldiğince en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışıyoruz.” Dedi.


Peki nedir Londra’daki kadınların sağlık problemleri?

Konu ile ilgili Kadın hastalıkları, hamilelik, doğum öncesi ve doğumla ilgili problemlerin çözümünde deneyimli kadrosu ve modern teknolojileriyle hizmet veren Mediwell Kliniği doktorlarıyla konuştuk.

Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji uzmanı Dr. Zehra Koçer “Kadınların üreme ve doğum organlarının hastalıklarını ilgilendiren konuların tamamını Kadın Hastalıları başlığı altında toplayabiliriz” dedi. Koçer açıklamalarına “Jinekoloji olarak da bilinen kadın hastalıklarında yumurtalık, rahim, genital bölge sorunları tedavi edilir. Günümüzde Kadınlarda en çok adet düzensizlikleri, vajinal akıntılar, çikolata kistleri, miyomlar, rahim veya rahim ağzı kanseri, kısırlık, pelvik ağrılar, cinsel fonksiyon bozuklukları gibi sorunlar görülmektedir. Biz Mediwell Kliniği olarak Öncelikle Türk hastalarımıza erken randevu ve her ihtiyaç duyulduğu zaman ulaşılabilir olmayı amaçlıyoruz. Onların her türlü fiziksel ve ruhsal problemleri için tecrübeli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla hizmet etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde devam etti.

Dr Zehra Koçer son olarak “Özellikle rahim ağzı kanserinde erken teşhis ve tedavi kanserle mücadele de tam başarı sağlayabiliyor. O yüzden kadınlarımıza periyodik simir testlerini ve kontrollerini aksatmadan ve düzenli olarak yaptırmalarını şiddetle tavsiye ediyorum” dedi. Bölgede, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini bir arada başarı ile uygulayan Mediwell Clinic kadın sağlığı ve jinekoloji konusunda yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. İnsan sağlığına en üst seviyede katkı sunan, saygın sağlık kuruluşları arasında yer almak ve sektörde kalıcı olmak için yatırım yapmaya devam ediyor.  Tel : 02039510203 https://mediwellclinic.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.