Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor

Bu haber kez okundu.

CHP liderinden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında açıklama

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında dün toplandı. Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun, bir televizyon programındaki sözlerinden dolayı haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Akpınar ve Gezen’le ilgili olarak, “Bu büyük bir korkutma, sindirme harekâtıdır. Asıl amaç ekonomik kriz gündemini tartıştırmamak. Sonuna kadar dayanışacağız, yılmayacağız” dediği öğrenildi. CHP Lideri’nin, ocak ayında görev süresi dolacak Yüksek Seçim Kurulu üyelerinin, AK Parti’nin verdiği teklifle görev sürelerinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin ise “Seçime müdahale eden, mühürsüz oyları geçerli sayan çetenin süresi uzatıldı. Son kullanma tarihi bitmemiş demek ki” değerlendirmesini yaptığı belirtildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.