Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda kktc muharrem ince Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Kocamı iş adamı yaptım kızım da kocasını İngiltere Başbakanı yaptı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın kayınvalidesi Sudha Murty, "Sunak'ı kızım başbakan yaptı." dedi.Hindustantimes'ın haberine göre, Akshata Murty’nin annesi Sudha Murty, kızının eşi Rishi Sunak'ın hayatını birçok yönden etkilediğini söyledi.Murty, Sunak'ın iktidara gelmesinin kızının sayesinde olduğunu savunarak "Ben kocamı iş adamı yaptım. Kızım da kocasını İngiltere Başbakanı yaptı. Bu, kadınların şanından kaynaklanıyor. Bir eşin kocasını nasıl değiştirdiğini görebilirsiniz." diye konuştu.Kızının eşinin beslenme tarzına da etki ettiğini belirten Murty, Sunak'ın her perşembe oruç tuttuğunu anlattı.

"Kocamı iş adamı yaptım. Kızım kocasını İngiltere Başbakanı yaptı."

Sebebi ise kadının şanıdır. Bakın bir eş nasıl değiştirir kocayı. Ama ben kocamı değiştiremedim. Kocamı bir iş adamı yaptım. İşadamı ve kızım kocasını başbakan yaptı" dedi Sudha Murty. Rishi Sunak, 2009 yılında Narayana Murthy ve Sudha Murty'nin kızı Akshata Murty ile evlendi. Narayana Murthy, Infosys teknoloji şirketinin kurucusudur.


Sudha Murty ayrıca kızının Rishi Sunak'ın hayatını, özellikle de diyetini birçok yönden etkilediğini söyledi.

"Evet perşembe günü ne başlamalı Infosys'i perşembe günü başlattılar sadece o da değil! O da değil kızımızla evlenen damadımız atalarının zamanından beri 150 yıldır İngiltere'de. çok dindarlar.Evlendikten sonra neden Perşembe günü bir şeye başladığınızı sordu.Raghavendra Swami'ye gideceğiz dediler.Sadece iyi günler dedikten sonra her Perşembe oruç tutuyor.Damadımızın annesi her Pazartesi oruç tutuyor ama bizimki damadı perşembe günleri oruç tutar" dedi Sudha Murty.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.