Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc sigarasız nesil

Bu haber kez okundu.

Türkiye İşçi Partisi milletvekili Barış Atay, Londra’ya geliyor

Türkiye İşçi Partisi milletvekili Barış Atay, Londra’ya geliyor.Barış Atay, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili Londra’da yaşayan seçmenlerle buluşmak için Londra’ya geliyor. Saat 18.00’de 173B Stoke Newington Road’da bulunan seçim irtibat merkezinin açılışına katılacak olan Barış Atay, saat 19.30’da Round Chapel’de (Glenarm Road 1D) seçmenlerle bir araya gelecek ve seçmenlerin sorularını yanıtlayacak.Londra’dan sonra Paris’e gidecek olan Atay, Avrupa’da 6 şehirde daha seçmenlere buluşarak onların sorularını yanıtlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.