Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Ali Koç'un aklındaki teknik direktör ortaya çıktı

FB TV Eski Genel Müdürü İhsan Topaloğlu’nun veda yemeğinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Koç, yaşanan gelişmeleri ve durum değerlendirmesi yaptı.
Takımın mevcut durumunun baş sorumlusu olarak kendisini gösteren Ali Koç’un, Sportif Direktör Comolli için “Takıma müdahale etmekte geç kaldı” dediği ve bunun etkisiyle takımın bir türlü toparlanamadığını söylediği iddia edildi.
Fransız idarecinin kontrolü daha önce ele alması gerektiğinin vurgulandığı toplantıda daha sonra yeni teknik direktör adayları hakkında konuşuldu. Yerli ve yabancı bütün adayların değerlendirildiği ancak henüz anlaşılan bir teknik adam olmaması nedeniyle sürecin biraz daha uzayabileceği ğrenildi.
Öte yandan Ersun Yanal ismine mesafeli duran Ali Koç’un bu sezonu kurtaracak bir teknik adamla anlaştıktan sonra gelecek sezon takımın başına Abdullah Avcı’yı getirmek istediği ise iddialar arasında yer aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.