Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Alman basını Galatasaray Schalke 04 maçını yazıyor

Bild gazetesi, "Hakem Schalke'nin penaltısını çaldı" başlığıyla verdiği haberde, maçta talihsizlik yaşayan Schalke 04'ün İstanbul'un "gürültü cehenneminde" güçlü bir oyun sergilediği ifade edildi.
Karşılaşmanın 13. dakikasında sarı-kırmızılı kaleci Fernando Muslera ile Jewhen Konoplyanka arasındaki pozisyonda mavi-beyazlı ekip lehine penaltı verilmesi gerektiği savunulan haberde, Schalke 04'ün İstanbul’daki "gürültü cehennemine" antrenmanda hazırlandığı ancak karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien’e hazır olmadığı yorumu yapıldı.
"Schalke puan aldı ve bir dizi fırsatı kaçırdı" başlığını kullanan Kicker dergisi, konuk ekibin deplasmanda iyi bir performans sergilediğine dikkati çekti. Derginin bir diğer haberinde ise "Muslera önce şanslıydı, daha sonra becerisini gösterdi" ifadesi kullanılarak, Uruguaylı kalecinin 13. dakikada kırmızı kart görmemesinden dolayı şanslı olduğu ancak daha sonra Konoplyanka, Embolo ve Skrzybsski’nin pozisyonlarında ise golü engellediği anlatıldı.
Welt gazetesi ise "Schalke, Galatasaray'dan önemli bir puan aldı" başlığını kullanarak, Alman ekibinin aldığı bu puanla tur atlamayı umut edebileceği belirtildi. Haberde ayrıca Schalke’nin Şampiyonlar Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam ettiği de hatırlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.