Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Goldsmiths Edinburgh Napier University

Bu haber kez okundu.

Barış Kupası KKTC U16 karmasında kaldı

AVRUPA SPOR-Barşı Kupasını Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U16 Karması kazandı. Atatürk Stadında oynanan maçta Futbol Federasyonu U16 Karması, Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karmasını 6-0 mağlup etti. Maç sonunda her iki takıma ve hakemlere ödüllerini KKTC Cumhurbaskanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 1.Başkanvekili Oktay Çocuk verdi.

KKTC Cumhurbaskan Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) arasında U16 kategorisinde oynanan "Barış Kupası" maçını izledi.

KKTC Lefkoşa Atatürk Stadında yer alan karşılaşma sonrası Cumhurbaşkanı Tatar, maçı kazanan KTFF millilerine kupayı ve sporculara da madalyalarını takdim etti.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) arasında U16 kategorisinde Atatürk Stadı'nda oynanan Barış Kupası'nda sahada ve tribünde dostluk görüntüleri vardı.

Goller 

Karşılaşmayı 6-0 kazanan KTFF U16 Milli Takımı kupanın sahibi olurken golleri Ali Kemal Karaca (2), Halit Şakalak, Hasan Ömer Paşa, İbrahim Enes Doyduk ve Mustafa Korkmaz kaydetti.  İki federasyon tarafından organize edilen karşılaşmayı Miracle Spor TV, 6 kamerayla canlı yayınladı.

KTFF Karması mücadeleye Ali Özinançlı, Baran Çalışkan, Cavit Demiray, İbrahim Doyduk, Çağatay Çetinel, Dursun Kaçar, Rifat Salih Dursun, Hasan Ömer Paşa, Halit Şakalak, Ali Karaca ve Ömer Bayraktar 11’i ile başladı.Mücadele boyunca Hakkı Duvarcı, Celal Şehsuvaroğlu, Mustafa Korkmaz, Faruk Çeler, Yunus Dilöz, Ahmet Dönmez, Efe Kanat, Yusuf Doğan, Rıdvan Konaç ve Mehmet Kurt, Hüseyin Kızmazoğlu ve teknik ekibinden şans bulan  isimler oldular.Genç yeteneklerin sahada gösterdikleri performans takdir ve alkış aldı. Sporseverler bu organizasyonların farklı ülke takımlarıyla da devamını diledi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu
 
İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu maç sonrası açıklaması: "Bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde oynanan Kıbrıs Barıṣ Kupası U16 yaṣ gençleri teprik ederiz. Öncelikle bizleri her zaman iyi karṣılayan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na teṣekkür ederiz. Baṣta Federasyon baṣkanı Hasan Sertoğlu ve yönetim kuruluna. Bugün Londradan gelen gençlerimize hocalık yapan Eren Ibrahim ve yardımcı hoca Ṣefki Süleymana ayrıca Federasyon yönetimi olarak teṣekkür ederiz."

KKTC Kurucu Cumhurbaṣkanı Denktaş'a saygı

Türk Toplumu Futbol Federasyonu : "13 ocak 2024 Kurucu Cumhurbaṣkanımızın 12nci yıl dönümüde ingiltereden Londra ṣehrinden Türk Toplumu Futbol Federasyonu 15 gencimizi Cumhuriyetimizi borçlu olduğumuz liderimizi tanıtmaya huzurunda sayğı durmalarını sagladı. Kurucu Cumhurbaṣkanimiz'ın geride kalan ailesine uzun ömürler nasip etsin. Sayğıla anıyoruz...  Ne mutlu gençlerimize. Türk Toplumu Futbol Federasyon Baṣkani irfan davulcular ve yönetim kurulu." 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular ve karma sorumlusu Mehmet Nasifoğulları, KKTC Kurucu Cumhurbaṣkanı Denktaş'a saygı gösterdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.