Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Boluspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda

İkinci yarı hazırlıklarını Almanya'da oynadığı Leipzig maçıyla tamamlayan ve henüz forvet transferini yapamayan Galatasaray ikinci yarıya Boluspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçıyla başlıyor. Sarı-Kırmızılı takım son 16 turu ilk maçında deplasmanda Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor ile ilk maçta karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da devre arası kampı öncesi Serdar Aziz ve Eren Derdiyok kadro dışı bırakılmıştı. Boluspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 15 Ocak Salı günü Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 19.50'de başlayacak mücadele ATV'den canlı yayınlanacak.  Boluspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı 22 Ocak Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.