Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Bomba iddia: Arsenal, Mesut Özil ile yolları ayırıyor

2013’ten bu yana forma giydiği Arsenal’da, Unai Emery’nin göreve gelmesiyle birlikte eskisi kadar forma şansı bulamayan Mesut Özil için İngiliz basınından yeni bir iddia geldi. Mirror’ın haberine göre Arsenal, önümüzdeki yaz Mesut Özil ve Henrikh Mkhitaryan ile yollarını ayırmak istiyor. Kadrosunu yeni isimlerle revize etmeyi düşünen Londra devi, bu iki oyuncuyu gözden çıkardı.
Kadrosunu yenilemeyi planlayan Unai Emery’nin gelecek yaz sol bek, sol kanat, stoper ve forvet arkası bölgesine takviye yapmak istediği konuşuluyor. Arsenal’in bu iki yıldızı kadroda düşünmeme gerekçelerinden biri de yüksek yıllık ücretleri olarak gösteriliyor.
Mesut Özil ile Henrikh Mkhitaryan’ın Londra ekibindeki mevcut sözleşmeleri 2021’nin Haziran ayında sona eriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.