Öne Çıkanlar kktc İngilterenin başkenti Small and medium Enterprises for Labour Yurtdışı Türkler Cemevi ingiltere avrupa cemal kaşıkçı maç hangi kanalda son dakika Fransız piyanist Caroline Sageman

Bu haber kez okundu.

'Çılgın Türk' lakaplı Hasan Oktay Göztepe FC London’u çalıştırmaya başladı

AVRUPA SPOR/LONDRA - London Youth Premier League’de performans gösteren Göztepe FC London’a yeni isim katıldı. Süper lig kulüplerinden Göztepe’nin Londra’ki resmi futbol okulu olan Göztepe FC London’a cok önemli bir isim katıldı. 

Asya ve Afrika sampiyonlukları var

Hem Asya ve hem Afrika da profesyonel takımlarda şampiyonluk kazanan tek Türk olan  “Çılgın Türk” lakaplı Hasan Oktay Göztepe FC London’ı çalıştırmaya başladı. Daha önce Norwich City ve West Ham gibi takımların alt yapılarında da görev alan Oktay, “Göztepe gibi güzide bir takıma yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi . 

Bora Örsel ve Hüseyin Yüney

Göztepe FC London direktörleri Bora Örsel ve Huseyin Yüney, Hasan Oktay Hocanın takıma katılmasından ötürü çok mutlu olduklarını ve daha ilk haftalardan takımın birçok açıdan üst seviyelere çıktığını söylediler. Londra’nın seçkin liglerinden London Youth Premier League’de yer alan Göztepe FC 16 yaş altı takım U16 şu anda Play Off’a katılma mücadelesi veriyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.