Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Cüneyt Çakır'a Dünya Kupasında büyük görev

Dünya Kupası yarı finalindeki Hırvatistan-İngiltere maçını, Cüneyt Çakır'ın yöneteceği; yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacağı açıklandı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hollandalı Bjorn Kuipers olacak. FIFA Hakem Komitesi, 2018 Dünya Kupası için yarı final, üçüncülük maçı ve final maçına kalan son 12 hakemi belirledi. Bu 12 hakem arasında yer alan Cüneyt Çakır'ın adı final karşılaşması için de geçiyordu.
Bu atamanın ardından FIFA kokartlı hakemimizin finali yönetme ihtimali kalmadı. 42 yaşındaki Cüneyt Çakır 2018 Dünya Kupası’nda, Fas-İran ve Nijerya-Arjantin arasındaki grup maçlarında düdük çalmıştı.
Hırvatistan ile İngiltere 11 Temmuz tarihinde Luzhniki Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.