Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

AVRUPA SPOR AVA/KUPA ÖZEL - Londra’da ID Taxi Sales sponsorluğunda gerçekleşen Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF), Community Shield maçı 15 Eylül 2019 pazar günü oynandı. TTFF Community Shield maçıyla 2019 - 2020 futbol sezonunu resmi olarak başladı. Geçen sezonun TTFF liglerindeki en iyi takımları olan Dumlupınar Yeni Malatyaspor ile Yeni Boğaziçi Aydınspor arasında oynanan ve büyük bir kısmı karşılıklı ataklarla dengede geçen maçın sonunda Community Shield bu yılda yine Dumlupınar'ın oldu.

Serdar Sarı

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı, TTFF Community Shield maçlarına katılan ve centilmence oyanayan tüm takımlara ve yöneticilerine teşekkür etti.

İrfan Davulcular

ID Taxi Sales sponsorluğunda gerçekleşen Türk Toplumu Futbol Federasyonu Community Shield maçına destek olan ID Taxi Sales ortağı İrfan Davulcular, “bu güzel havada çok güzel maçlar oynandı. Katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor: 4 Yeni Boğaziçi Aydınspor: 0

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Akol Properties’in sponsorluğunda yapılacak olan 2019 - 2020 futbol sezonuna kupa ile başlayan Dumlupınar Yeni Malatyaspor, New River Stadında 4 golle rakibini yendi.

Veteran ve Gençler Ligi kupalarını aldı

Veteran Ligi 35 Community Shield Kupası kazanan: Kalburnu Fc olurken Veteran Ligi 45 Community Shield Kupası kazananı ise berabere kalan iki takım oldu. Vadili ve Akdeniz. U16 Gençler Community Shield Kupası kazananı ise Pekünspor oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irfan DAVULCULAR 5 yıl önce

Ingilterede yasayan turklerin sesi avrupa gazetesi verdikleri tum hizmetlerden dolayi ben kibrisli is adamlarindan irfan DAVULCULAR avrupa gazetesi vatan oz beye sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum.