Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Ersun Yanal yönetimden 3 transfer istiyor

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal transfer bütçesinin oluşması durumunda ihtiyaç olan üç bölgeyi belirledi. Buna göre Yanal; sağ bek, stoper ve orta sahaya takviye gerektiğini düşünüyor.
Ramires bombası 
Çin Ligi kulüplerinden Jiangsu’da kadro dışı bırakılan Sambacı’nın sözleşmesi Aralık 2019’da sona erecek. F.Bahçe yönetimi hem Ramires'in menajeri hem de Jiangsu ile görüşmelere başlayacak.
Slimani'nin iki talibi
Fenerbahçe’nin Cezayirli forveti Slimani’ye Fulham’ın ardından İskoç kulübü Celtic ve Portekiz ekibi Sporting’in talip olduğu iddia edildi. Slimani, devre arasında Sarı-Lacivertli kulüpten ayrılabilir.
Burak Yılmaz bombası
Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı istediği iddia edildi. Bordo mavili kulüpte kadro dışı kalan tecrübeli golcü, geçtiğimiz günlerde TFF'ye başvurarak alacakları karşılığında sözleşmesinin feshini istedi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu iddialar üzerine “Daha önce de söyledim. Trabzonspor’un menfaatleri söz konusu olduğunda, değerini bulduğunda her futbolcunun satışı mümkün olabilir. Burak’a değerini verdiklerinde yönetimle görüşüp, karar veririz” diye konuştu. 
Sol beke Lodi
Fenerbahçe'de devre arası yapılacak transfer operasyonu öncesi isimler netleşmeye başladı. Sarı-Lacivertli kulübün, Brezilya Ligi'nde Atletico Paranaense formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki sol bek Renan Lodi'yi takip ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet emre toprak 5 yıl önce

Ali Koç ve Ersun Hoca yarın Erzurum'u yenip yenmemiz hiç umrumda değil, Fenerin öz evladı ve Avrupa'nın en iyi kalecisi Volkan, Cocu işini bilmiyor diye fener adına kavga etti ve kadrodışı kaldı, suçu fener aşkı. Biz ona güveniyor ve onu kalede istiyoruz. Bu saatten sonra kumar oynama lüksümüz yok! Rica ediyorum gecikmeyin, taraftarın çektiği acı yeter. Burası acemi yetiştirme ocağı değildir. Usta olan oynar, fener gol yemez goller atar. Sevgi herşeyin ilacıdır. Vokan sahaya. NOKTA