Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ne zaman ve saat kaçta

Mücadele Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacak. beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak olan karşılaşma, saat 19:00'da başlayacak ve mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.
Sarı-Lacivert ekip geçtiğimiz hafta Süper Lig'de Beşiktaş derbisinde 3-3 beraber kalmıştı. Fenerbahçe takımı ligin 23. haftasında 25 puan toplayarak 14. sırada yer alırken Rizespor ise 28 puan ile 12. sırada yer alıyor.
İKİ TAKIM 36 KEZ
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, İstanbul'da yapacakları karşılaşmayla Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 35 lig karşılaşmasının 20'sini Fenerbahçe, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 8 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. Fenerbahçe, rakip filelere 68 gol attı, Çaykur Rizespor ise sarı-lacivertlilere 35 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Rize'de yapılan maçı ev sahibi ekip 3-0 kazandı.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.