AVRUPA AJANSI (AVA) Güzel ÖZ-Londra- İngiltere’nin başkenti Londra’da faaliyet gösteren Fenerbahçeliler Derneği, göreve yeni başlayan Londra Başkonsolosu Hasan Ulusoy’u makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre üyesi ve iyi bir Fenerbahçeli olan Başkonsolos Hasan Ulusoy’a dernek ile ilgili bilg verildi.
Ulusoy’a Fenerbahçe forması hediye edildi
Londra Fenerbahçeliler Derneği’nden AVA’ya yapılan açıklama şöyle: “Londra’da yürüttüğü çalışmalar ve açtığımız spor okulları hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Görüşmede, ülkemize ve burada yaşayan toplumumuza nasıl daha fazla katkı sağlayabileceğimiz konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle spor okulları ve Türkçe konuşan toplumumuz açısından, Türkçenin daha etkili ve güzel bir şekilde kullanımı üzerine görüşler paylaşıldı.Ziyaret sırasında, Fenerbahçe Futbol Takımımızın imzaladığı forma ile dernek üyelerimize verilen kitler Sayın Başkonsolosumuza takdim edildi.”
Londra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Murad Üstünsürmeli, 2.. Başkan Halil Uğraş, Kadın Kolları Başkanı Serpil Delice ve yönetici Aydın Keskin ziyarete katıldı.