Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol camiası yasta ! Sarper Sarı vefat etti

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Londra Türk Toplumuna  24 saat hizmet eden değerli toplum insani Sarper Sarinin vefat etti. İngiltere Türk Toplumu Futbol camiası yasta.  Londra Türk Toplum Futbol Federasyonu (LTTFF) içerisinde gönüllü olarak çalışan ve birçok insana yardımcı olan Sarper Sarı hayatını kaybetti. Sarı'nın vefatı camiada büyük bir üzüntü yaratırken hem LTTFF hem de başkan Osman Ercen'den başsağlığı mesajı geldi.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen:

"Güzel insan erken gitti başımız sağolsun. Camia içerisinde sevilen bir isim olan Sarper Sarı kardeşimiz, Londra'daki futbol camiasının tanınmış isimlerindendi.Allh rahmet eylesin mekanı cennet olsun" 


İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu As Başkanı Irfan Cudworth:

 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu As Başkanı Irfan Cudworth:"Sarper Sari güzel insan can arkadaşımiz yattığın yer cennet olsun seni asla unutmayacağız. Tüm Sari ailesine allahtan sabır dilerim.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu:

 BAŞSAĞLIĞI, TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONUMUZ BÜYÜK BIR DEĞERINI DAHA KAYBETTİ. DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. SARPER SARI KARDEŞİMİZ HER ZAMAN TOPLUMUMUZA YAPTIĞI YARDIMLAR İLE ÇOK SEVİLEN BİR KİŞİLİĞİ VARDI. BAŞTA SARPER SARI AILESİNİN VE TÜM FUTBOL CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

Ali Perçin:  

"Londra Türk Toplumuna 7/24 hizmet eden değerli toplum insanı Sarper Sarı'nın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz.Mekani Cennet Olsun..." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.