Öne Çıkanlar kimdir Okan Can Yatır ilhan cavcav kimdir Ozan Arif öldü mü Nur Tatar Manchester Taste Of Anatolia Londra Yaz Futbol Ligi Mehmetçik FC Yaz Futbol Ligi

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 23 Nisan'ı çoşkuyla kutladı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE SPOR SERVİSİ/İNGİLTERE- Türk Toplumu Futbol Federasyonunda (TTFF)  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı. Atatürk saygıyla anıldı. Bayram için TTFF tarafından turnuva düzenlendi. Kuzey Londra'da New River Stadında U14 - U16 yaş gurublarında bayram turnuvası düzenlendi. Katılan  tüm takımlara kupalar ve tüm futbolcular madalyalar sunuldu.

TTFF başkanı İrfan Davulcular'dan bayram kutlaması

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı İrfan Davulcular günün anlamı ve önemini vurgulayan konuşma yaptı.

Yapılan törende  konuşan TTFF başkanı İrfan Davulcular herkesin bayramını kutladı. Gençler bizlerin geleceğidir, gençlerimizle gurur duyuyoruz, dedi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 48 Yılı geneleksel sezon sonu balosu

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 48 Yılı geneleksel sezon sonu balosunu bu yıl her zaman olduğu gibi kulüpler ve futbol severleri dev kadro ile kutlayacak.İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı İrfan Davulcular, TTFF Yönetim Kurulu adına  tüm Türk toplumunu gençliğe ve halkına hizmet veren Türk Toplumu Futbol Federasyonu ile birlikte kutlamaya davet ediyoruz. Daha güçlü bir gençlik için el elle olalım gecede katkımız olsun diyorsanız bir bilet almanız geceye katılmanız yeterli olacaktır. Saygılarımızla..." diye baloya çağrı yaptı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.